Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 8 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week.

Doel

Zowel Sammy Bossut als Hendrik Van Crombrugge zitten ondertussen al aan drie clean sheets en dat is knap te noemen. Van Crombrugge had tegen Standard net iets meer werk op te knappen en krijgt vandaar de nominatie deze week.

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een viermansdefensie. Op rechts viel ons een heel sterke Davy De fauw op, die zijn wedstrijd bekroonde met een penaltydoelpunt. Op links was er een al even prima Mohammadi, die een assist had verdiend na een prima pot voetbal. Dieumerci Mbokani zat in de achterzak van kersvers U21-international Ewoud Pletinckx, terwijl Sandler het prima deed centraal achterin bij Anderlecht.

Middenveld

Op het middenveld posteren we een sterk infiltrerende Schoofs, die betrokken was in veel gevaar bij KV Mechelen. Saelemaekers en Ocansey waren dan weer scorende wervelwinden op de flanken en verdienen ook hun stekje in ons team van de week.

Aanval

Voorin het gouden duo van KAA Gent. Depoitre (1 goal, 1 assist) kreeg heel wat rugdekking van Jonathan David (2 goals). Ze krijgen het gezelschap van Boli, die er ook twee wist te maken voor STVV (als afscheid?).

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties