Bölöni: "Defour kan in principe ook tegen Cercle starten"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 5 reacties

Volgens Laszlo Bölöni is Steven Defour op de goede weg

Bölöni: "Defour kan in principe ook tegen Cercle starten"
Foto: © photonews

Antwerp haalde in het slot van de transferperiode nog heel wat versterkingen binnen. Steven Defour was daar één van. De middenvelder begon meteen in de basis tegen Anderlecht. 

Vrijdag had Laszlo Bölöni nog gezegd dat de kans erg klein was dat Defour al zou starten tegen zijn ex-club. Een uitspraak om de tegenstander op het verkeerde been te zetten:  “Je moet niet alles serieus nemen wat ik zeg", vertelde hij aan Het Laatste Nieuws. "We namen pas heel laat de definitieve beslissing om hem in de basis te droppen.”

Na een uur zat de middenvelder wel door zijn beste krachten heen. “Hij volgt een speciaal programma. Voor en na de trainingen doet hij bijkomende dingen, specifiek op recuperatie gericht. Zo evolueert hij stilaan, maar hij heeft nog nood aan wedstrijdritme. Hij is op de goede weg. Of hij tegen Cercle opnieuw start? Dat zou geen probleem mogen zijn.”

Maar wanneer krijgen we de 'oude Defour' opnieuw te zien? “Ik weet niet precies wat vandaag zijn mogelijkheden zijn, maar ik weet wat ze ooit waren", vertelde de ex-coach van Standard. "We willen hem opnieuw op dat niveau krijgen en hij wil absoluut mee die richting uit. Ik denk dat hij zondag aan zo’n zeventig procent van zijn capaciteiten zat."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties