Westerlo erop en erover in tweede helft bij Waasland-Beveren: "Ik was boos"

Westerlo erop en erover in tweede helft bij Waasland-Beveren: "Ik was boos"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo is geen ploeg om te onderschatten, vraag het maar aan de rest van 1B. En sinds gisteren ook aan Waasland-Beveren. Daar kwam ex-coach Bob Peeters zowaar even winnen met 3-4. Nochtans zag het er bij de rust niet zo goed uit voor de Kemphanen.

Maar Peeters liet het nog eens kletteren in de kleedkamer. "Ik heb tijdens de rust veel gezegd op korte tijd. Het gebeurt niet vaak meer dat ik mijn stem nog eens verhef, maar nu was ik echt wel redelijk boos", laat hij weten in HLN.

"Ik wou dat we gingen voetballen met lef. En met overgave. Ook al verloren we met 7-1: het boeide me niet. 'So be it, boys', zei ik. 'Maar dúrf. Fouten maken mag, maar val aan. Ga er vol voor.' Je kan verliezen, maar dan wel strijdend en met een bepaalde visie."

Het werkte in ieder geval, want zijn ploeg ontwikkelde een indrukwekkende powerplay. "We zijn er echt 'volle gas' voor gegaan. Het was een fantastische wedstrijd. Een echte ouderwetse cupgame, waarin iedereen tot het uiterste ging. Ik ben zó fier. Verschillende jongens hebben hun visitekaartje afgegeven. Dit geeft ons heel veel moed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties