Verheyen: "Voor Kompany is Play-off 1 duidelijk niet belangrijk"

Nico Wieme
| 16 reacties
Verheyen: "Voor Kompany is Play-off 1 duidelijk niet belangrijk"
Foto: © photonews

Gert Verheyen was niet bepaald onder de indruk van de zege en het spel van Anderlecht tegen Beerschot. "Kompany vertelt steeds hetzelfde positieve verhaal."

De kwalificatie voor de volgende bekerrronde heeft Anderlecht bloed, zweet en tranen gekost. Dat stelde ook Gert Verheyen bij Sporza vast. “Anderlecht was niet goed, zelfs niet in de zestien meter. Op 120 minuten creëerden zij maar drie of vier doelpogingen. Je kan ook niet zeggen dat ze grote kansen gemist hebben, want de tweede goal was een owndoelpunt.”

De analist krijgt het op zijn heupen van het verhaal dat Vincent Kompany iedere keer herhaalt. “Nu komt hij weer met zijn positieve verhaal, maar na een nederlaag hoor je hem niet. Waarschijnlijk zou hij dan hetzelfde als nu vertellen.”

“Kompany spreekt over resultaten alsof ze niet belangrijk zijn. Daaruit kan je concluderen dat PO1 niet nodig is. Het einddoel is een soort voetbal brengen dat hij wil zien. Daar horen natuurlijk ook kansen bij en dat is toch wel zeer beperkt momenteel”, aldus nog Verheyen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties