"Twee cadeautjes van ons en het derde kwam van de VAR": Michel Preud'homme reageert na niet-gefloten penalty op Avenatti

Redactie vanuit Deurne
| 100 reacties
"Twee cadeautjes van ons en het derde kwam van de VAR": Michel Preud'homme reageert na niet-gefloten penalty op Avenatti
Foto: © photonews

Standard speelde uiteindelijk nog 2-2 gelijk op bezoek bij Antwerp. Dat zorgde voor toch nog wat opluchting aan Luikse zijde, al was er ook onmin over de niet-gefloten late strafschop.

"We hebben een puntje gepakt en we zijn blij dat we van een 2-0 achterstand zijn teruggekomen hier op Antwerp. Dat zullen niet veel ploegen kunnen doen, dat geeft voldoening", aldus Michel Preud'homme in zijn perspraatje achteraf.

"Maar we hebben hen twee cadeautjes gegeven, waardoor ze op 2-0 konden voorkomen. De strafschop voor hen? Dat was er een ja, hij was er voorbij, er was contact van Cimirot en de aanvaller is gaan liggen. Dan krijg je een strafschop."

Derde cadeautje

"En dat was het verschil met het geval Avenatti, ook een duidelijke strafschop. Daar is het derde cadeautje voor Antwerp gekomen. Deze keer niet van ons zelf, maar van de VAR. Al moet Avenatti misschien leren in zo'n situatie ook gewoon te vallen", was de oefenmmeester van Standard duidelijk.

Laszlo Bölöni van zijn kant hield de kerk in het midden: "Of het strafschop was? Ik weet het niet eerlijk gezegd. We leren elk jaar meer en meer bij van de VAR, ik ben er ook vaak boos op geweest in het begin en nu gaat het steeds beter wat mij betreft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties