Reactie Jens Cools komt met een opvallende verklaring : "Die rode kaart voor KV Mechelen haalde ons uit onze concentratie"

Arjen T'Sjoen vanuit Eupen
| 1 reacties
Jens Cools komt met een opvallende verklaring : "Die rode kaart voor KV Mechelen haalde ons uit onze concentratie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond verloor KAS Eupen met 0-2 in eigen huis van KV Mechelen. De Panda's speelden een helft met een man meer, maar konden toch geen punten thuis houden. 

"We kunnen uiteraard niet tevreden zijn met het behaalde resultaat", vertelde Jens Cools na afloop. "We vonden geen oplossingen tegen het goed georganiseerde KV Mechelen. Eigenlijk hadden we deze wedstrijd gewoon al winnend moeten afsluiten."

Eupen had voortdurend de bal, maar kansen creëren lukte niet. "Onze organisatie stond best goed, maar we slikten een doelpunt net voor de pauze. De rode kaart die KV Mechelen kreeg haalde ons eigenlijk uit onze concentratie. Het was een keerpunt in de wedstrijd...", vertelde de defensieve middenvelder.

Eupen kon dus niet bouwen op de overwinning die het vorige week boekte tegen Cercle Brugge. "Vorige week leverde we een goede prestatie af. Nu deden we het niet onaardig, maar het was toch te weinig. We moeten dit van ons afzetten en verder gaan", aldus Cools. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties