Martinez spreekt vrijuit over het project-Kompany: "Op dat vlak is Anderlecht zoals Real Madrid"
Redactie
| 7 reacties

Roberto Martinez heeft nog steeds vertrouwen in Vincent Kompany bij RSC Anderlecht

Martinez spreekt vrijuit over het project-Kompany: "Op dat vlak is Anderlecht zoals Real Madrid"
Foto: © photonews

Vincent Kompany en Frank Vercauteren werken momenteel aan wederom een Anderlecht 2.0. De hoofdstedelingen willen efficiënter uit de interlandbreak komen. Roberto Martinez gelooft er alleszins in.

“Ik heb altijd gezegd dat de combinatie van speler en manager bijna onmogelijk vol te houden is”, vertelt de bondscoach van de Rode Duivels in Het Laatste Nieuws. “Maar als iemand het kan is het Vincent Kompany.”

Ondanks de tegenvallende resultaten is Martinez fan van de filosofie en visie van Kompany. “Ik ben alvast verrast hoe snel de spelers zijn visie en filosofie opgepikt hebben. Vincent twijfelt niet, hé. Hij is heel helder in wat hij zegt en doet.”

“Maar hij beschikte niet over een echte spits”, zoekt Martinez naar redenen voor de slechte start. “Bovendien is de ploeg heel jong. Het vertrouwen zakte weg door het uitblijven van de resultaten.”

Je moet het werk van Vincent Kompany inschatten op het einde van het seizoen

Kompany kreeg simpelweg de tijd niet om te corrigeren. Op dat vlak is Anderlecht zoals Real Madrid. Er is geen tijd. Iedereen passeert door de fast lane. Je moet het werk van Vincent inschatten op het einde van het seizoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties