Ex-Genkie zette Moeskroen (in twee keer) op weg naar wederopstanding tegen Antwerp: "Vrije trappen is normaal één van mijn kwaliteiten"
Clint Vens
| 4 reacties

Alessandro Ciranni was meteen beslissend bij zijn eerste basisplaats bij Moeskroen

Ex-Genkie zette Moeskroen (in twee keer) op weg naar wederopstanding tegen Antwerp: "Vrije trappen is normaal één van mijn kwaliteiten"

Moeskroen ging na de rust op en over Antwerp. Het werd een avond om nooit meer te vergeten voor één Moeskroenspeler in het bijzonder: bij zijn eerste basisplaats was hij meteen goed voor een erg belangrijk doelpunt.

Alessandro Ciranni is een Genks jeugdproduct dat via Fortuna Sittard afgelopen zomer in Moeskroen belandde. Na heel wat invalbeurten mocht hij eindelijk in de basis begonnen, en de verdediger ontgoochelde allerminst.

De 23-jarige Italiaanse Belg tekende voor de 2-1 na een herkansing nadat zijn vrije trap op de muur strandde: "Een vrije trap nemen is normaal een van mijn kwaliteiten. Nu had ik het geluk dat de bal opnieuw voor mijn voeten kwam. Dan was het: niet nadenken, gewoon binnentrappen. En zij kregen een mentale dreun."

Eindelijk efficiënt

Ciranni is in de wolken met de eerste overwinning van zijn team,in zes wedstrijden: "In de wedstrijden die we verloren en gelijkspeelden hebben we zelf eigenlijk toch goed gespeeld. De andere ploegen waren misschien gewoon iets efficiënter. Vandaag hebben wij de kansen eindelijk benut. Het was een mooie overwinning."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties