Sven Kums denkt dat Gent wel kan bijsturen: "Een raar gegeven"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 19 reacties

Kums gelooft dat Gent in paar dagen wel zaken kan bijstellen

Sven Kums denkt dat Gent wel kan bijsturen: "Een raar gegeven"
Foto: © photonews

Sven Kums en AA Gent gingen kopje-onder op de Bosuil, geen fijn gevoel. Het voordeel is wel dat ze dit snel kunnen rechtzetten, want beide teams treffen mekaar zondag al opnieuw. Toch wel bijzonder en Kums denkt dat er op een paar dagen tijd toch aan bepaalde zaken gewerkt kan worden.

Dat het geen parkwandeling zou worden, daar was Kums zich op voorhand wel van bewust. "Op Antwerp is het nooit gemakkelijk. We zijn natuurlijk wel teleurgesteld, want we verliezen niet graag. Ze waren fel in het duel. We kennen ze, we weten dat het qua stijl veel duels en veel fysiek voetbal is. Zelf waren we niet top en verloren we vaak de tweede bal." 

De minuten na de treffer van Yaremchuk waren volgens Kums cruciaal. "Na onze voorsprong kwamen we te snel achter. Als je die 0-1 langer kan houden, weet je dat er meer ruimtes komen. Na de 3-1 zijn we er blijven in geloven, zonder dat we veel kansen hadden, maar we probeerden wel."

Het is aan ons om ons te herpakken 

Gent mag proberen dit recht te zetten wanneer het voor de tweede keer in vier dagen dezelfde tegenstander partij geeft, ditmaal in de eigen Ghelamco Arena. "Het is een raar gegeven. Dat gebeurt niet al te vaak. Maar goed, het is aan ons om ons te herpakken." Veel kan Gent in enkele dagen tijd toch niet veranderen? Of wel? "Ja, dat kan je toch wel doen. Je kan nu wel dingen gaan bijsturen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties