"Of dit doet denken aan kampioenenjaar?" en "Wij of Club het sterkst momenteel?" De Witte en Depoitre reageren op prangende vragen

"Of dit doet denken aan kampioenenjaar?" en "Wij of Club het sterkst momenteel?" De Witte en Depoitre reageren op prangende vragen
Foto: © photonews

KAA Gent wist zich als groepswinnaar te plaatsen voor de zestiende finales van de Europa League. Het kon zich dan ook op de borst kloppen na de knappe prestatie. Maar ze willen nog niet te ver vooruit kijken of dromen.

KAA Gent is samen met Club Brugge geplaatst voor de Europese lente en kijkt daarin dan ook uit naar nog meer mooie prestaties. Bovendien lijken de Buffalo's eens te meer dé uitdager te gaan worden van blauw-zwart in de competitie.

"Wie er op dit moment het sterkste team is? Dat is moeilijk te zeggen", wil Laurent Depoitre niet al te fel doorgaan op de zaak. "We hebben onze plaats in Europa als Belgische teams en het zal ook van de loting afhangen wie het verst zal raken. Er komt nog een zware kalender aan."

Kampioenenniveau?

En toch: na de wedstrijd weerklonk al eventjes 'We are the champions' in de Ghelamco Arena. Doet het mooie jaar 2019 dromen van oogsten in 2020? Voorzitter De Witte blijft voorlopig op de vlakte en wil niet gaan dromen.

"Het is vooral belangrijk dat we die eerste plek in onze groep hebben gepakt. Dat is heel erg goed voor ons én ook belangrijk voor het Belgisch voetbal. Of het doet denken aan ons kampioenenjaar? Neen, daarvoor is het nog veel te vroeg, we moeten nog niet te veel dromen."

Wie is op dit moment jouw titelfavoriet?

56%
32%
4%
9%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties