Reeds geteisterd Anderlecht houdt adem in en hoopt kapitein Kompany wél nog speelklaar te krijgen

Reeds geteisterd Anderlecht houdt adem in en hoopt kapitein Kompany wél nog speelklaar te krijgen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De blessuregolf die Anderlecht teistert moet Franky Vercauteren heel wat kopzorgen bezorgen. En dan stond Kompany voor een keer nog niet op de lange lijst geblesseerden. Maar wat blijkt? Ook de aanvoerder van paars-wit is onzeker voor de wedstrijd tegen Gent.

De partij tegen  de Buffalo's is de zoveelste cruciale match voor Annderlecht in de strijd om play-off 1. Het is ook de laatste wedstrijd waarin het kan rekenen op de offensieve ontdekkinnng Antoine Colassin vooraleer deze  onder het mes gaat en een inactiviteit wacht van meer dan twee maanden.

2 dagen niet meegetraind

Het is echter nog afwachten hoe de Brusselse verdediging er gaat uitzien. De voorbije twee dagen heeft  Vincent Kompany immers niet meegetraind, weet HNB. Het boegbeeld slaat al eens vaker een trainingsdag over, maar twee dagen na mekaar missen, is  niet van zijn gewoonte.

Anderlecht zal uiteraard alles in het werk stellen om hem toch klaar te krijgen voor de clash van vrijdagavond. Veel beweegruimte heeft het achterin trouwens niet, want ook Cobbaut is onzeker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties