Transfernieuws en Transfergeruchten 23/05: Dessers - Rezaei - Lynen - Luyindama

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 23/05: Dessers - Rezaei - Lynen - Luyindama
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dessers - Rezaei - Lynen - Luyindama

Christian Luyindama op de radar van verschillende Premier League-clubs

Verlaat Christian Luyindama Galatasaray alweer na een seizoen? De boomlange verdediger verliet vorig seizoen Standard voor een Turks avontuur. Ondertussen volgen enkele Engelse clubs de situatie van de Congolees op de voet. (Lees meer)


'Charleroi en Antwerp krijgen concurrentie van Nantes in strijd om Kaveh Rezaei'

Kaveh Rezaei weet nog niet waar hij komend seizoen zal voetballen. Bij Club Brugge is de spits overbodig en Charleroi vecht samen met Antwerp een hevige strijd uit om de handtekening van de Iraniër. (Lees meer)


Cyriel Dessers gekroond tot topschutter Eredivisie, toptransfer in de maak?

Cyriel Dessers is met het afsluiten van de Eredivisie officieel gekroond tot topschutter van de competitie. Mogelijk volgt er nu een mooie transfer voor de Nigeriaanse Belg. (Lees meer)


OFFICIEEL: Union heeft met ex-jeugdspeler van Club Brugge nieuwe transfer beet

Union heeft een nieuwe transfer beet. Het gaat om Senne Lynen, een ex-jeugdspeler van Club Brugge. Hij komt over van Telstar, een club uit de Nederlandse tweede klasse. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 22/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties