Transfernieuws en Transfergeruchten 29/05: Cavanda - Dennis - Vrithof

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 29/05: Cavanda - Dennis - Vrithof
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Cavanda - Dennis - Vrithof

Emmanuel Dennis 'goedkope' optie voor Italiaans topclub?

Het heeft er alle schijn van dat Emmanuel Dennis de landskampioen zal gaan verlaten komende zomer. De Nigeriaanse aanvaller staat in de belangstelling van heel wat Europese ploegen, waaronder enkele klinkende namen. (Lees meer)


Rouchette vertrekt na acht jaar in Luik voor avontuur in het Brusselse

Woluwe wordt volgend seizoen een van de nieuwkomers in de Super League. En dat doen ze met een aantal nieuwkomers. (Lees meer)


Seraing plukt Elias Spago weg bij Sint-Truiden

Door de profclubs die geen proflicentie haalden en het feit dat Seraing dat als club uit de hoogste amateurklasse dat wel deed, mogen de Luikenaars zich opmaken voor eerste klasse B. (Lees meer)


Luis Pedro Cavanda in gesprek met KAS Eupen

Luis Pedro Cavanda wil zijn carrière nieuwe leven inblazen na een verloren jaar bij Standard. Een club uit de Jupiler Pro League toont alvast interesse. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 28/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties