Transfernieuws en Transfergeruchten 03/06: Vertonghen - Corryn - Vanzeir - Wuytens - Benson Hedilazio - Swinkels - Vanlerberghe - Larin

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 03/06: Vertonghen - Corryn - Vanzeir - Wuytens - Benson Hedilazio - Swinkels - Vanlerberghe - Larin
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Lyon lijft Karl Toko-Ekambi definitief in

Na een succesvolle uitleenbeurt heeft Olympique Lyon de aankoopoptie op Karl Toko-Ekambi gelicht. (Lees meer)


KV Mechelen neemt afscheid van Swinkels, Vanlerberghe en Vanzeir

KV Mechelen heeft een beslissing genomen omtrent de toekomst van enkele spelers. Zo moest de club beslissen of de aankoopopties in de contracten van Vanzeir en Vanlerberghe gelicht ging worden. (Lees meer)


Vijf nieuwkomers Eendracht Aalst Ladies voorgesteld

Eendracht Aalst is kampioen in eerste nationale van het vrouwenvoetbal en wil volgend seizoen erg graag naar de Super League. Het heeft daartoe enkele flinke transfers gedaan. (Lees meer)


'Rangers denkt aan tweede speler die door Racing Genk aan de kant werd geschoven'

Bij Rangers voelen ze wel wat voor spelers die het niet gehaald hebben bij Racing Genk. De transfer van Ianis Hagi was een schot in de roos en de Schotse club haalde de Roemeen dan ook definitief binnen. (Lees meer)


Stijn Wuytens over mogelijke terugkeer naar België: "Er is interesse, maar concreet is dat nog niet"

Stijn Wuytens laat AZ en Nederland achter zich. Waar de verdediger volgend seizoen zal spelen, weet hij nog niet. België sluit hij alvast niet uit. (Lees meer)


Anderlecht wil 17-jarig toptalent Ardjouma Diomande wegplukken bij Eupen

Anderlecht wil de komende seizoen veel eigen jeugd de kansen geven, maar het zoekt ondertussen ook bij andere clubs naar de grootste talenten. (Lees meer)


Slechts elf wedstrijden in twee jaar tijd en dus keert Senna Miangue gewoon terug naar Cagliari

Senna Miangue had waarschijnlijk zelf ook wel meer verwacht van zijn uitleenbeurt aan Standard. De Antwerpse linksachter kwam amper in het stuk voor in die twee jaar die hij bij de Luikse club doorbracht. (Lees meer)


'Jan Vertonghen kan ook bij andere Premier League-club aan de slag'

Jan Vertonghen wordt aan heel wat clubs gelinkt. Vooral de lokroep vanuit Italië weerklinkt hevig. (Lees meer)


Zulte Waregem kan Cyle Larin mogelijk met winst doorverkopen

Zulte Waregem lijkt een zaakje te kunnen doen. De West-Vlamingen hebben een aankoopoptie op aanvaller Cyle Larin, die nog eigendom is van Besiktas, maar er is nu al redelijk grote interesse in hem. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties