Hein Vanhaezebrouck komt met verrassende(?) voorspelling: "Na zeven speeldagen staan ze op kop, schrijf maar op"

Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 20 reacties
Hein Vanhaezebrouck komt met verrassende(?) voorspelling: "Na zeven speeldagen staan ze op kop, schrijf maar op"
Foto: © photonews

Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen en enkele topclubs hebben meteen punten laten liggen. Hein Vanhaezebrouck verwacht een speciaal seizoen en een verrassende leider na zeven speeldagen.

"Ik zet Anderlecht op plek vier in mijn pronostiek", aldus ex-coach Hein Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad. "Maar onder Club Brugge en Gent ligt het allemaal zo dicht bij elkaar dat ze evengoed zevende kunnen worden."

Anderlecht op kop

"Genk heb ik op drie gezet, Anderlecht op vier, omdat de andere ploegen Europees spelen en dat altijd toch punten kost", verwijst hij naar Charleroi, Standard en Antwerp", voorspelt Vanhaezebrouck. Hij ziet ook heil in het programma van paars-wit.

"Schrijf maar op: na zeven speeldagen staan ze aan de leiding. Het zijn allemaal haalbare kaarten die ze hebben in de eerste wedstrijden." Anderlecht opent het seizoen op KV Mechelen, daarna volgen duels tegen STVV (thuis), Moeskroen (thuis), Oostende (uit), Cercle Brugge (thuis), Waasland-Beveren (uit) en Eupen (thuis). Pas op speeldag 8 volgt met Club Brugge een eerste topper.

Hoeveel punten ziet u Anderlecht halen in de eerste zeven wedstrijden?

8%
33%
30%
9%
20%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties