Anderlecht dan toch nog niet rond voor overbodige speler?

Redactie
Anderlecht dan toch nog niet rond voor overbodige speler?

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vertonghen - Edmilson - Tonali - Pereira - David - Vojvoda - Adžić - Mrabti

Anderlecht dan toch nog niet rond voor overbodige speler?

Luka Adzic is de volgende overbodige speler die Anderlecht gaat verlaten. De Servische aanvaller zou weer uitgeleend worden. (Lees meer)

Transfernieuws en Transfergeruchten 14/08

Beerschot is bijna rond met de Japanner Musashi Suzuki

Beerschot staat op het punt een tweede straffe transfer rond te krijgen. Musashi Suzuki komt zijn medische testen afleggen in België en wordt normaal gezien de tweede aanvallende versterking in een week tijd. (Lees meer)


Kerim Mrabti staat in de belangstelling van KV Mechelen

KV Mechelen aast op een aanvaller die vorig seizoen nog bij Birmingham City 15 wedstrijden afwerkte. Volgens de Zweedse pers is Kerim Mrabti momenteel zelfs op weg naar België, maar er is nog interesse. (Lees meer)


Vertonghen legt uit waarom hij voor Benfica koos, ondanks heel wat Italiaanse interesse
Foto: © Voetbalkrant.com

Jan Vertonghen legt zijn keuze voor Benfica uit

Wat al dagen in de lucht hing is nu ook helemaal rond: Jan Vertonghen gaat de volgende drie seizoenen voor de Portugese topclub Benfica spelen. Hij stak na zijn handtekening ook zijn ambities niet onder stoelen of banken. (Lees meer)


"Prestige kan meespelen": strijd tussen Antwerp en Club Brugge om winger? Tegenstrijdige berichten alom!

De transfermarkt is nog open tot begin oktober en dus kunnen we de komende weken nog heel wat transfergeruchten verwachten. En dan is het nog maar de vraag wie de beste zaken doet. Over één winger is er al heel wat geschreven. (Lees meer)


Genk blijft inzetten op de jeugd

KRC Genk blijft inzetten op de jeugd. Het heeft András Nemeth en Mika Godts allebei een contract van drie seizoenen aangeboden. Dat hebben de Limburgers bekend gemaakt op hun webstek. 


Sandro Tonali bijna ploegmaat van Lukaku

Italiaanse media spreken van een nakende deal tussen Brescia en Inter Milaan over Sandro Tonali (20). Voor zo'n 35 miljoen euro kan de Italiaanse middenvelder een ploegmaat worden van Romelu Lukaku.


Kan Standard weldra miljoenen beginnen tellen? Vojvoda heeft persoonlijk akkoord met Italiaanse club

Mergim Vojvoda wil Standard verlaten voor Atalanta

Mergim Vojvoda staat op het verlanglijstje van meerdere Italiaanse club en een van de dossiers kan in een stroomversnelling geraken. De rechtsachter van Standard heeft een persoonlijk akkoord met Atalanta. (Lees meer)


Standard kan weldra miljoenen beginnen tellen voor Vojvoda

Gaat Mergim Vojvoda Standard verlaten voor de Serie A? Het hangt al weken in de lucht en zelf heeft hij ondertussen al eventjes een persoonlijk akkoord met Atalanta. Volgens La Gazzetta Dello Sport zouden de clubs er nu ook uit zijn. 


Leeds United en Marcelo Bielsa zijn tot het uiterste gegaan voor Jonathan David

Jonathan David is een Dogue, een speler van Lille. Al had de goalgetter van de Jupiler Pro League ook voor de Premier League kunnen kiezen in plaats van de Ligue 1... (Lees meer)


Andreas Pereira op weg naar de exit bij Manchester United

Andreas Pereira werd na de coronabreak minder betrokken bij Manchester United. Het zou weleens einde verhaal kunnen betekenen voor hem in 'the Theatre of Dreams'... (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties