Beerschot wacht op documenten

Redactie
Beerschot wacht op documenten
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Defour - Praet - Preud'homme - Vanhaezebrouck - Vercauteren - Wijnaldum - Mbappe Lottin - Bölöni

Beerschot wacht op documenten

Abdulia Sanyang kon nog niet spelen voor Beerschot, omdat er nog enkele documenten niet in orde zijn. Die konden door de coronacrisis nog niet worden opgehaald, de Mannekes zoeken nu een andere oplossing.

Transfernieuws en Transfergeruchten 20/08

Jordy Mboyo Lokando is de nieuwste aanwinst van Lokeren-Temse

Nog een kleine maand en Lokeren-Temse speelt zijn eerste wedstrijd in Tweede Nationale. Er werd al heel wat ingekocht door de fusieclub en donderdag werd er nog een nieuwkomer voorgesteld: Jordy Mboyo Lokando. (Lees meer)


OFFICIEEL - Anderlecht scherpt concurrentie aan met komst nieuwe spits: "Kompany spaarde me niet"

Lukas Nmecha is officieel een speler van Anderlecht

De zoektocht van Anderlecht naar een nieuwe spits is afgerond. De Belgische recordkampioen maakt gebruik van de connecties van trainer Vincent Kompany bij Manchester City en leent een beloftevolle aanvaller van de Engelse club: Lukas Nmecha. (Lees meer)


Gladbach huurt Lazaro van Inter

Borussia Mönchengladbach heeft zich versterkt met Valentino Lazaro. De 24-jarige Oostenrijker komt op huurbasis over van Inter Milaan, inclusief een aankoopoptie. 


Sheffield United haalt nieuwe doelman

Sheffield United heeft met Aaron Ramsdale een nieuwe doelman in huis gehaald. In het verleden was hij al aan de slag voor de club en toen werd hij voor een miljoen euro aan Bournemouth verkocht. Nu koopt United hem terug voor 20 miljoen euro. Ramsdale tekende tot 2024.


Leicester City stuurt Italiaanse club wandelen voor Dennis Praet

Dennis Praet kende een moeizaam eerste seizoen bij Leicester City. De middenvelder wisselde goede prestaties af met zwakke en was er vooral wisselspeler. (Lees meer)


'Bal gaat aan het rollen: Moeskroen deed Steven Defour een bod'

Bij Antwerp kreeg Steven Defour geen nieuw contract en dus is het afwachten waar zijn toekomst ligt. Hij kreeg alvast een eerste aanbod binnen de Jupiler Pro League. (Lees meer)


OFFICIEEL: 49-voudig international versterkt rangen van ijzersterke verdediging KV Kortrijk

OFFICIEEL: 49-voudig international Trent Sainsbury versterkt rangen van ijzersterke verdediging KV Kortrijk

KV Kortrijk zocht nog verdedigende versterking en heeft die nu ook gevonden. Het zal Yves Vanderhaeghe extra opties geven in zijn manier van spelen. (Lees meer)


Het gaat snel: 'Italiaanse Serie A-promovendus haalt Daam Foulon op bij Waasland-Beveren'

Volgend seizoen speelt Benevento in de Serie A. En dat zullen we geweten hebben, want de ploeg gaat flink investeren en komt daarbij ook in de Jupiler Pro League shoppen. (Lees meer)


Vanhaezebrouck of Vercauteren? 'AA Gent kijkt ook naar andere Belgische topclubs in zoektocht naar opvolger voor Jess Thorup'

Jess Thorup is tot nader order nog steeds de coach van KAA Gent, maar de vraag is nu al eventjes luidop of hij dat ook volgende week maandag nog zal zijn. In de wandelgangen circuleert het ondertussen van de geruchten. (Lees meer)


Patrik Hrosovsky terug naar eigen land?

Keert Patrik Hrosovsky terug naar zijn eigen land? Het zou zomaar kunnen, want Sparta Praag deed een bod op de speler van KRC Genk. Dat staat toch alvast te lezen in de plaatselijke pers.


Olivier Vliegen heeft nieuwe uitdaging gevonden

Olivier Vliegen trekt van Slovan Liberec naar tweedeklasser Sellier Bellot. De ex-doelman van Genk en Anderlecht heeft zo op huurbasis een nieuwe club, waar hij op meer speelkansen hoopt.


Eindelijk? 'Nieuwe spits RSC Anderlecht donderdag voorgesteld'
Foto: © photonews

Eindelijk? 'Nieuwe spits RSC Anderlecht Lukas Nmecha donderdag voorgesteld'

Anderlecht is nog steeds op zoek naar een echte centrumspits en lijkt die nu te hebben gevonden. Het gaat plots wel héél erg snel in een bepaalde deal. Als alles volgens plan verloopt ... (Lees meer)


'Napoli gaat aan de haal met Club-target'

Napoli zou volgens Poolse media dicht bij de handtekening van Michal Karbownik staan. De aanvaller werd eerder ook al genoemd bij Club Brugge, maar kiest dus mogelijk voor de Serie A.


Mbappé had in de Bundesliga kunnen spelen

Opmerkelijk verhaal in BILD: Kylian Mbappé had in 2015 ook zomaar voor Leipzig kunnen tekenen. De deal ging echter uiteindelijk niet door, de rest is geschiedenis.


'Koeman wil meteen Nederlands international naar Barcelona halen'

Ronald Koeman zou als coach van Barcelona meteen Georginio Wijnaldum willen naar Catalonië halen. De coach kent de middenvelder van bij Nederland en wil hem graag overnemen van Liverpool.


Overbodige Anderlecht-speler naar Spanje?

Mohammed Dauda is op overschot bij Anderlecht. Hij kan naar ADO Den Haag, maar ook Huesca zou volgens de Spaanse media interesse hebben.



Transfernieuws en Transfergeruchten 19/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties