Kieran Trippier kan alweer terugkeren naar de Premier League

Redactie
Kieran Trippier kan alweer terugkeren naar de Premier League

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Suarez - Rakitic - Diatta - Da Silva Costa - Pedro - Håland - Marin - Sancho

Kieran Trippier kan alweer terugkeren naar de Premier League

De Engelse verdediger kwam vorige zomer nog maar over van Tottenham, maar zowel West Ham als Aston Villa willen Trippier alweer terughalen naar de Premier League.

Transfernieuws en Transfergeruchten 25/08

AS Roma kondigt de komst van Pedro aan

Met Pedro verlaat een speler met naam en faam de Premier League. Dat zat er al even aan te komen, want de Spanjaard was einde contract bij Chelsea FC en AS Roma toonde al enige tijd interesse. De overeenkomst tussen de Italiaanse club en Pedro is nu helemaal rond. (Lees meer)


Dani Ceballos heeft voorkeur voor Arsenal

Dani Ceballos weet nog net of hij bij Real Madrid moet blijven, maar als hij mag vertrekken gaat zijn voorkeur uit naar Arsenal. AC Milaan vist achter het net.


Everton wil stunten met komst Allan

Everton ziet haar kans schoon om Allan weg te plukken bij Napoli. De Braziliaanse middenvelder mag er vertrekken nadat hij in de clinch ging met de zoon van voorzitter Aurelio De Laurentiis.


Arsenal voert gesprekken met Amadou Diawara

Arsenal komt in de zoektocht naar versterking op het middenveld uit bij Amadou Diawara. De middenvelder van AS Roma en Arsenal zouden zelfs al gesprekken hebben gevoerd.


Inter Milaan en AS Roma vechten om Mario Mandzukic

Het avontuur van Mario Mandzukic in Qatar kwam al snel tot een einde en de 34-jarige Kroaat staat nu voor een terugkeer naar Italië. Inter Milaan en AS Roma vechten onder elkaar uit wie zich de volgende club van Mandzukic mag noemen.


Atlético Madrid moet eerst van Diego Costa zien af te geraken, vooraleer het andere spits kan halen

Atlético Madrid had graag een nieuwe spits gehaald, maar dan moet het wel eerst van Diego Costa zien af te geraken. De Spaanse spits wordt genoemd bij Benfica.


AC Milaan wil jonge Brahim Diaz huren van Real Madrid

Brahim Diaz moet Real Madrid verlaten en kan richting AC Milaan trekken. De aanvallende middenvelder moet aan spelen toekomen, dus wil Real Madrid hem verhuren of verkopen met terugkoopclausule.


Juventus denkt ook aan Luis Suarez

Luis Suarez lijkt langzaam maar zeker naar de uitang verdreven te worden bij Barcelona. Juventus wil de 33-jarige spits dan ook graag overnemen.


Beerschot volgt voorbeeld Club Brugge en bekijkt ruwe diamant bij Sarpsborg

Club Brugge vond enkele seizoen geleden een piepjonge Krépin Diatta bij Sarpsborg en ook nu loopt er weer een ruwe diamant bij de Noorse club. (Lees meer)


Beloftevolle Mo Zeroual trekt richting Cyprus

Mo Zeroual heeft een nieuwe club gevonden. De 21-jarige middenvelder trekt richting Cyprus. (Lees meer)


Deiver Machado van Gent naar Toulouse

Deiver Machado heeft een nieuwe club gevonden. De Colombiaan trekt naar de Franse Ligue 2. (Lees meer)


'Koeman begint aan grote kuis'

Ronald Koeman is aan de grote kuis bij Barcelona begonnen. Vijf spelers moeten al zeker vertrekken, waaronder Rakitic, Suarez en Umtiti. Coutinho zou wél mogen blijven voorlopig. 


Largie Ramazani heeft nieuwe club gevonden

Largie Ramazani heeft een nieuwe club. Hij kondigde het nieuws zelf aan op Instagram. Het Belgische talent laat Manchester United voor wat het is en trekt nu naar Almeria.


Chelsea gaat hard voor linksachter: meer dan 50 miljoen euro

Ben Chilwell wordt de nieuwe linksachter van Chelsea. The Blues gaan niet minder dan 55 miljoen euro spenderen aan de back van Leicester City. Dat meldt The Telegraph.


Grote schoonmaak in Genk krijgt vorm: 'Luc Nilis schiet ter hulp en neemt twee overbodige Genkies over'

Grote schoonmaak in Genk krijgt vorm: 'Luc Nilis schiet ter hulp en neemt twee overbodige Genkies over'

Bij KRC Genk heeft coach Hannes Wolf duidelijk gemaakt op wie hij nog rekent en vooral op wie niet meer. Enkele uitgaande oplossingen worden gezocht én stilaan gevonden. Met dank ook aan een ex-coryfee van ... Anderlecht. (Lees meer)


'Lustig heeft nieuwe ploeg gevonden'

Het lag al eventjes in de pijplijn, maar rechtsachter Mikael Lustig van AA Gent lijkt nu met AIK zijn nieuwe ploeg te strikken te hebben. Dat staat in het Zweedse Expressen te lezen.


Ciranni op shortlist Standard, maar ...

Nu Vojvoda naar Italië trekt, heeft Standard een nieuwe rechtsachter nodig. Alessandro Ciranni van Moeskroen staat op de shortlist, maar volgens La Dernière Heure gaan ze hem niet proberen aan te trekken. 


'Deal van tafel? Jadon Sancho grijpt naast toptransfer'

Het ziet er steeds meer naar uit dat de deal over Jadon Sancho van tafel is. En dus zal de speler van Borussia Dortmund naast zijn toptransfer naar Manchester United grijpen. Dat staat te lezen in de Britse pers alvast.


Marin heeft nieuwe ploeg bijna gekozen

Razvan Marin (ex-Standard) lijkt op weg te zijn van Ajax naar het Italiaanse Cagliari. Dat weet alvast La Dernière Heure.


Verrassing: 'Standard rondt miljoenendeal af met onverwachte ploeg, ook ander team uit JPL passeert langs de kassa'

Verrassing: 'Standard rondt miljoenendeal af met onverwachte ploeg, ook ander team uit JPL passeert langs de kassa'

Het hing al een paar dagen in de lucht, maar uiteindelijk is het er anders uitgekomen dan verwacht. Wat er ook van zei: de miljoenen lopen sowieso binnen. (Lees meer)


De Nieuw-Zeelander Liberato Cacace komt dan toch nog naar STVV

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar de Australische link in de trainersstaf heeft nu ook zijn vruchten afgeworpen bij een langverwachte transfer. (Lees meer)


'Opnieuw prijs voor Anderlecht: medische tests voor nieuwe transfer Bart Verbruggen'

Het gaat snel voor RSC Anderlecht, want ook deze week zal er opnieuw jeugdig talent aan de kern worden toegevoegd. (Lees meer)


Hector Bellerin wordt aangeboden bij topclub

PSG is op zoek naar een nieuwe rechtsachter en Hector Bellerin zou volgens The Sun alvast aan hen zijn aangeboden. 


Haland naar Real Madrid? Duidelijk antwoord

Zinedine Zidane zou er graag Erling Haland van Borussia Dortmund bij hebben, maar de coach van Real Madrid heeft van topmakelaar Mino Raiola gehoord dat hij niet zal komen. Dat weet Sky Sports.


Chelsea wil shoppen bij Lille

Chelsea denkt aan Mike Maignan van Lille als mogelijke opvolger van Kepa om onder de lat plaats te nemen. 


'Arsenal haalt gewezen Tottenham-speler in huis'

Arsenal heeft met Jonathan Dinzeyi een gewezen talent van Tottenham in huis gehaald. Dat staat in diverse Engelse media alvast te lezen.


'Leeds aast op talentje van Arsenal'

Leeds United zou in polepositie liggen voor de handtekening van Sam Greenwood, een Arsenal-talent. Dat staat te lezen in de Britse media.



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties