Internazionale haalt brok ervaring in huis

Redactie
Internazionale haalt brok ervaring in huis
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Batshuayi - Chadli - Carrasco - Higuaín - Odoi - Depay - Areola - Schick

Internazionale haalt brok ervaring in huis

Het is officieel: de 34-jarige brok ervaring Kolarov komt de rangen van Internazionale vervoegen. Dat heeft de club zelf bekend gemaakt.

Transfernieuws en Transfergeruchten 08/09

'Club Brugge, Charleroi én Genk willen Luikenaar weghalen bij ... PSG'

Hij werd geboren in Luik, speelt momenteel bij PSG, maar staat in de belangstelling van diverse andere Belgische topclubs. (Lees meer)


OFFICIEEL: Rode Duivel kent na sterke prestatie(s) zijn toekomst voor de komende vier(!) seizoenen
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Rode Duivel kent na sterke prestatie(s) zijn toekomst voor de komende vier(!) seizoenen

De beslissing is genomen rond een Rode Duivel. Die ziet zo enkele goede prestaties de voorbije maanden beloond worden. (Lees meer)


Lyon heeft mening over Depay

Als het aan Olympique Lyon ligt, dan zou Memphis Depay bij hun moeten blijven deze transferzomer. Benieuwd wat er nog gaat gebeuren al dan niet. 


Odoi mag de Premier League in

Denis Odoi promoveerde met Fulham naar de Premier League. En nu heeft hij ook een contractverlenging tot 2022 mogen tekenen bij de club.


Club Brugge, Antwerp of andere Belgische bestemming? 'Michy Batshuayi verlengt contract en trekt naar oude bekende'

Het verhaal van Michy Batshuayi leek afgesloten te zijn, maar de Rode Duivel zou nu toch langer aan boord kunnen blijven bij de Londense club. Al gaan ze hem wel meteen uitlenen aan een oude bekende. (Lees meer)


Einde verhaal aan de Oostkantons? Eupen-speler Silas Gnaka lijkt op weg naar Turkije

Bij Eupen hebben ze de voorbije weken heel wat topspelers aangetrokken. En dat heeft (uiteraard) ook zijn gevolgen aan uitgaande zijde. (Lees meer)


Lucy Bronze van Olympique Lyon terug naar Manchester City

In het vrouwenvoetbal regent het dezer dagen ook toptransfers. Het is niet anders op dinsdagmiddag. (Lees meer)


'Club Brugge nog steeds geïnteresseerd in middenvelder van tien miljoen euro? Na maanden duikt gerucht opnieuw op'

'Club Brugge nog steeds geïnteresseerd in middenvelder van tien miljoen euro? Na maanden duikt gerucht rond Argentijn Fausto Vera opnieuw op'

Club Brugge is nog steeds aan het zoeken naar versterking voor het nieuwe seizoen. Daarbij komt een oude piste opnieuw naar voren, zo lijkt het toch alvast. (Lees meer)


Gonzalo Higuain in gesprek over vertrek?

De makelaar van Gonzalo Higuain zou aan het spreken zijn over een mogelijk vertrek van de spits bij Juventus Turijn. Dat maakt The Sun bekend.


Nacer Chadli staat nu ook in de belangstelling van Basaksehir uit Turkije

Is er eindelijk een oplossing gevonden voor ex-Anderlechtspeler Nacer Chadli? De Rode Duivel zou een meerjarig contract kunnen gaan tekenen én Champions League spelen volgend seizoen. (Lees meer)


Patrik Schick heeft zijn medische testen achter de rug

Patrik Schick zou RB Leipzig wel eens kunnen inruilen voor Bayer Leverkusen. Dat weet alvast Sky Sports. Volgens het medium zouden de medische proeven deze ochtend al zijn gebeurd.


Alphonse Areola is prioriteit nummer 1 voor Fulham

Alphonse Areola heeft de clubs voor het uitkiezen. Rennes zag wel wat in de doelman, maar Fulham wil nu het bod van de Fransen verdubbelen. Dat weet alvast L'Equipe.



Transfernieuws en Transfergeruchten 07/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties