Montanier zet spelers uit de wind: "Er zit veel kwaliteit in de groep"

Montanier zet spelers uit de wind: "Er zit veel kwaliteit in de groep"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er niet goed uit voor Philippe Montanier na de nederlaag tegen Moeskroen. Het bestuur eiste een zes op zes voor de winterstop en die is er dus niet gekomen. Wordt hij nummer 8 in het rijtje trainersontslagen? Zondag wou hij er niet te veel over uitweiden.

"We begonnen redelijk goed, maar lieten ons verrassen op een counter. Dat gebeurt soms. Daarna hebben we veel geprobeerd, maar zonder veel efficiëntie. Dat ontbreekt de laatste tijd", vertelde hij op zijn persconferentie.

Hij zette zijn spelers wel uit de wind. "De spelers gaven niet op. "Een paar tegenslagen brachten de ploeg van de wijs, maar ondanks alles heeft ze tot het einde gestreden en alles geprobeerd. Natuurlijk is dit een grote ontgoocheling."

En nu? Volgt het hakbijl deze week al? "Het is belangrijk om hier als club en als ploeg samen uit te komen. We zitten in de put, maar iedereen blijft strijdvaardig. We moeten de spelers niet te veel naar beneden halen. Ze hebben het beste van zichzelf gegeven, ook al was het soms onhandig. We moeten het het hoofd omhoog houden. Er zit veel kwaliteit in deze groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties