Marc Van Ranst geeft de fans hoop: "Dan zitten we terug in volle voetbalstadions"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Marc Van Ranst geeft de fans hoop: "Dan zitten we terug in volle voetbalstadions"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste Belgen zijn inmiddels ingeënt met het veelbesproken coronavaccin. Het is een eerste stap richting het normale leven. Maar waarom kunnen we opnieuw in het stadion juichen voor onze favoriete ploeg?

Een pintje drinken, hamburgertje of frietje steken en vervolgens in het stadion naar je favoriete ploeg gaan kijken. Klinkt het nog bekend in de oren? De voorbije maanden hebben we het immers niet meer kunnen doen. 

Maar het nieuwe coronavaccin opent perspectieven. Voor alle duidelijkheid: het staat nu al vast dat het huidige seizoen zal worden afgewerkt zonder of met een absoluut minimum aan fans. Daar kunnen we ondertussen wel van uitgaan. 

“Het is moeilijk om te zeggen of we deze zomer al terug op een normale manier zullen kunnen leven”, oordeelt Marc Van Ranst in Het Laatste Nieuws. “Al geloof ik dat er met de sneltesten al heel wat mogelijk zal zijn in de nabije toekomst.”

Ik zie ons in het najaar opnieuw barbecueën met vrienden, naar festivals gaan en in volle voetbalstadions zitten

Marc Van Ranst

De bekendste viroloog van Vlaanderen deed zelfs een gokje over fans in een vol stadion. “De sneltesten en het effect van de vaccinaties zullen hun vruchten afwerpen. Ik zie ons in het najaar opnieuw barbecueën met vrienden, naar festivals gaan en in volle voetbalstadions zitten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties