'Eric Garcia terug naar vertrouwde grond'

Redactie
'Eric Garcia terug naar vertrouwde grond'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Origi - Brüls - Coutinho - Khedira - Sambi Lokonga - Håland - Kana - Krmenčík

'Eric Garcia terug naar vertrouwde grond'

In de Spaanse media zijn ze duidelijk: Eric Garcia zal terug in het shirt van Barcelona spelen in 2021. Of het gaat over een zomer, dan wel wintertransfer is niet helemaal duidelijk.

Transfernieuws en Transfergeruchten 31/12

Blessure Philippe Coutinho kan roet in het eten gooien

De blessure van Philippe Coutinho opgelopen tegen Eibar zou mogelijk kunnen zorgen voor heel wat problemen en gemiste miljoenen voor Liverpool.


Everton leent overbodige speler uit

Everton heeft Mathew Pennington verhuurd aan Shrewsbury Town voor de rest van het seizoen. Dat laten The Toffees weten.


'Barcelona wacht op een deftig bod'

Barcelona wil Junior Firpo weliswaar van de hand doen, maar het wacht daarbij wel op een afdoende bod zo hoort men in Spanje. 


Alarm op Neerpede: 'Italiaanse leider wil twee spelers uit A-kern Anderlecht halen, concurrentie uit diverse landen'

Alarm op Neerpede: 'Italiaanse leider wil twee spelers uit A-kern Anderlecht halen, concurrentie uit diverse landen'

Bij RSC Anderlecht zou het wel eens een drukke transferwinter kunnen worden, ook aan uitgaande zijde. De jonkies lopen er steeds meer in de picture zoals dat heet. (Lees meer)


'Amper 200 speelminuten, maar KRC Genk doet moeilijk over transfer'

Genk wil tijdens de wintermercato zijn kern ook wat afslanken. Spelers die amper nog speeltijd in het vooruitzicht hebben, mogen vertrekken. Al gaat dat niet altijd makkelijk. (Lees meer)


Hassan Trezeguet naar Galatasaray?

Mogelijk mag Hassan Trezeguet (ex-Anderlecht) dromen van een uitleenbeurt aan de Turkse topclub Galatasaray.


Evans hakt knoop over toekomst door

Nieuws over Johny Evans: hij heeft zijn contract bij Leicester City met twee jaar verlengd tot 2023. Goed nieuws dus vanuit de club.


Origi naar Italië?

De concurrentie voor Divock Origi groeit. Diverse clubs uit Italië zouden hem nu ook maar wat graag inlijven, zo blijkt. 


'Interesse genoeg in Krmencik, maar wel nog een serieus probleem voor Club Brugge'

'Interesse genoeg in Krmencik, maar wel nog een serieus probleem voor Club Brugge'

Door de komst van Bas Dost mag Michael Krmencik beschikken bij Club Brugge, zoveel is duidelijk. Een wintertransfer is haast een must, al is er nog geen overeenkomst. (Lees meer)


Sami Khedira onderweg naar Engeland

Sami Khedira is aan het praten met Everton en Tottenham. Een overstap naar de Premier League deze winter hoort tot de mogelijkheden.


Sead Kolašinac wordt uitgeleend

Sead Kolašinac moet Schalke 04 proberen te redden. Hij wordt door Arsenal voor zes maanden uitgeleend aan zijn ex-club.


'Club Brugge weet van geen ophouden en gaat nu concurrentie aan met Duitse topclub voor jonge aanvaller'

Club Brugge heeft de jacht op een nieuwe titel geopend en wil daartoe zijn kern op meerdere plaatsen versterken. (Lees meer)


Transferoorlogje op komst? 'Minstens twee Belgische clubs willen spelmaker weghalen bij Olympique Marseille'

Het is afwachten wat de wintermercato zal brengen, maar de Belgische teams zouden er wel eens een drukke winter kunnen van maken. Er is veel spanning, zowel bovenaan als onderaan. Wie doet de beste zaken? Er is alvast een oorlogje op komst over één speler. (Lees meer)


Erling Braut Haaland naar Barcelona? Raiola heeft een reactie in huis

Erling Braut Haaland naar Barcelona? Het is een gerucht dat vaak voorkomt dezer dagen, omdat Raiola een principe-akkoord zou hebben gesloten met een van de mogelijke nieuwe voorzitters van de Catalanen. Raiola ontkent dat in de Spaanse pers.


Dimata verandert van makelaarskantoor

Nany Dimata van RSC Anderlecht heeft een nieuw makelaarskantoor gevonden om zijn belangen te behartigen. Hij gaat in zee met de Spanjaarden van Promo Esport.


Lingard langer bij Manchester United

Manchester United heeft de clausule in het contract van Jesse Lingard gelicht, waardoor hij automatisch nog een jaar langer bij de club moet blijven. 


Christian Brüls trekt van Westerlo naar STVV

STVV won gisteren van Beerschot en heeft zich onder Peter Maes heel wat meer ademruimte gegeven onderaan. Die lijn willen ze doortrekken na de winterstop en daarvoor is er ook wat extra creativiteit in huis gehaald. (Lees meer)


Chinese en Duitse club willen Club Brugge van voormalig goudhaantje verlossen

Emmanuel Dennis is op weg naar de uitgang bij Club Brugge

Het ziet er niet naar uit dat Emmanuel Dennis na januari nog bij Club Brugge zal spelen. De Nigeriaan komt amper nog in het stuk voor bij blauw-zwart en de concurrentie in de aanval is nog aangescherpt met de komst van Bas Dost. Dennis wil weg en er is ook concrete interesse. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties