Transfernieuws en Transfergeruchten 01/01: Engels - Bailey - Najar Rodriguez - Diaby - Alaba - Cools - Lloris - Ouali

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 01/01: Engels - Bailey - Najar Rodriguez - Diaby - Alaba  - Cools - Lloris - Ouali
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 24/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Engels - Bailey - Najar Rodriguez - Diaby - Alaba - Cools - Lloris - Ouali

David Alaba zou transfervrij van Bayern München naar Real Madrid trekken

David Alaba was tot vorig seizoen nog een linksback maar is helemaal omgeschoold tot centrale verdediger. Dat hij het daar goed doet, is ook de rest van de wereld niet ontgaan. (Lees meer)


'Standard wil Andy Najar terug naar België halen'

Andy Najar speelde het afgelopen halfjaar bij Los Angeles FC maar is sinds 1 januari een vrije speler. Enkele clubs uit de Belgische competitie zijn alleszins geïnteresseerd om de Hondurees terug binnen te halen in België. (Lees meer)


BREAKING: Na jaartje in het buitenland komt ex-speler Anderlecht, OH Leuven en Club Brugge terug naar België, nieuwe club gekend

Kent u Dion Cools nog? De ex-speler van onder meer Club Brugge is op de terugweg naar de Belgische competitie. (Lees meer)


OFFICIEEL: Anderlecht had twee Scandinavische sensaties op het oog, maar grijpt alvast naast ééntje die voor 5.5 jaar(!) tekent in Engeland
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Anderlecht had twee Scandinavische sensaties op het oog, maar grijpt alvast naast ééntje die voor 5.5 jaar(!) tekent in Engeland

RSC Anderlecht is volop bezig met de toekomst. Het aast daarbij op heel wat nieuwkomers. Daarbij werd ook de Scandinavische markt afgespeurd. (Lees meer)


Meer dan tien miljoen euro? 'Italiaanse topclub zet sterkhouder Gent bovenaan het verlanglijstje'

Het is januari 2021 en dus is ook de wintermercato helemaal losgebarsten. En dat zou wel eens tot enkele grote deals kunnen leiden, waarbij de miljoenen in het rond kunnen vliegen. Ook in de Ghelamco Arena. (Lees meer)


Antwerp, Anderlecht, Club Brugge, ...? Rode Duivel Björn Engels mag/moet Engeland verlaten, als het van hem zelf zou afhangen is keuze rap gemaakt

Deze zomer was het bijna zover, deze winter zal het dan tóch gebeuren. De terugkeer van Björn Engels naar de Belgische competitie. (Lees meer)


Verrassing van formaat: 'Gewezen kampioenenmaker Club Brugge gaat voor goals zorgen bij grote concurrent in JPL'

Krijgen we de terugkeer van een gewezen sterkhouder van Club Brugge op de Belgische voetbalvelden? Het zou zomaar kunnen, want de interesse is er alvast. En er is nu een gegadigde. (Lees meer)


Idir Ouali verbreekt contract

Idir Ouali heeft zijn contract bij het Turkse Hatayspor verbroken. De ex-speler van Kortrijk en Moeskroen is zo een vrije speler. 


'Leon Bailey heeft clubs voor het uitkiezen'

Manchester City, Liverpool, Manchester United en Everton. Dat zijn volgens Engelse bronnen de ploegen waar Leon Bailey (ex-Genk) onder meer kan uit kiezen in Engeland. Een vertrek bij Bayer Leverkusen lijkt immanent.


'Lloris naar PSG'

Hugo Lloris (34) zit momenteel nog bij Tottenham Hotspurs, maar topclubs denken aan hem. Volgende zomer zou hij volgens Engelse bronnen naar PSG kunnen. 



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties