Tariq Lamptey dicht bij nieuw contract

Redactie
Tariq Lamptey dicht bij nieuw contract
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Huntelaar - Dendoncker - Harbaoui - Dembele - Schøne - Da Silva Costa - Boffin - Strootman

Tariq Lamptey dicht bij nieuw contract

Tariq Lamptey zou wel eens een nieuw contract kunnen tekenen dat hem veel langer aan Brighton zal binden en wel voor 50.000 euro per week ongeveer. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 14/01

OFFICIEEL Hamdi Harbaoui kiest voor Moeskroen

Het is officieel! Hamdi Harbaoui is terug in de Jupiler Pro League. Moeskroen kondigde hem aan voor anderhalf jaar. (Lees meer)


'Club Brugge drukt door om Italiaanse topclubs toch nog af te troeven voor Bryan Reynolds'

Club Brugge lijkt van plan om zich flink te versterken tijdens deze wintermercato. Met Bas Dost en Stefano Denswil kwamen er al enkele toppers, maar het kan nog meer zijn. (Lees meer)


Officieel: Strootman heeft nieuwe club

Marseille-middenvelder Kevin Strootman heeft een nieuwe club. Hij trekt op huurbasis naar Genoa voor de rest van het seizoen. 


'Concreet bod loopt binnen op Jan Breydel, speelt Club Brugge verdediger kwijt?'

'Concreet bod loopt binnen op Jan Breydel, speelt Club Brugge verdediger kwijt?'

Bij Club Brugge hebben ze met Stefano Denswil deze winter al een nieuwe centrale verdediger binnengehaald. En dus kan dat mogelijk ook perspectieven bieden aan uitgaande zijde. (Lees meer)


'Club Brugge en KRC Genk mikken op 17-jarige sensatie, maar er zijn nog kapers op de kust'

KRC Genk en Club Brugge willen graag investeren in spelers en in de toekomst. En daarbij vissen ze al eens in elkaars vaarwater. (Lees meer)


'Ajax pakt Club Brugge in snelheid en laat absolute topper Lasse Schöne meetrainen'

Club Brugge is druk bezig tijdens de wintermercato. De landkampioen blijft op zoek naar interessante deals op de markt om zo de spelerskern nog wat aan te dikken. Al kan het niet altijd prijs zijn ... (Lees meer)


Terugkeer voor sterkhouder naar Nederland?

Mike te Wierik zou terugkeren naar FC Groningen. Dat weet alvast Voetbal International te vertellen. Hij was er in het verleden ook al actief.


In kannen en kruiken: Antwerp is belangrijke pion van vorig seizoen kwijt

Ritchie De Laet kreeg een contractverlenging, met Gouden Schoen Lior Refaelov wordt gesproken. Maar er zijn ook andere verhalen op Den Bosuil. (Lees meer)


Jovic wordt vervanger Dost

Real Madrid stuurt de geflopte Luka Jovic terug naar Frankfurt. Daar wordt hij de opvolger van Bas Dost, die naar Club Brugge ging. Dat is nu ook officieel.


Huntelaar om Schalke uit het slop te trekken?

Schalke 04 wil zich koste wat het kost proberen te redden dit seizoen. Het gaat daartoe rekenen op Klaas-Jan Huntelaar. Dat brengen zowel Bild als Kicker naar buiten ...


Liverpool leent een van zijn talenten uit

Adam Lewis verlaat Liverpool. Dat heeft de club laten weten in een persbericht. Hij zal de rest van het seizoen op huurbasis afmaken bij Plymouth Argyle.


Dembélé voorgesteld

Moussa Dembélé is voorgesteld bij Atlético Madrid. Hij krijgt er het nummer 19 om de schouders gehangen, zo blijkt. 


Piazon trekt naar Braga

Lucas Piazon heeft een vierjarig contract getekend bij Sporting Braga, na een hele lange stint bij Chelsea. Het nieuws is geofficialiseerd. 


'Antwerp heeft ook onbekende, maar vaste Belgische waarde op het oog'

'Antwerp heeft ook onbekende, maar vaste Belgische waarde op het oog'

Royal Antwerp FC kreeg op donderdag goed nieuws wat betreft Jean Butez, maar toch heeft het wel degelijk nog plannen. (Lees meer)


Diego Costa praat met Wolverhampton

Diego Costa koos om persoonlijke redenen voor een vertrek bij Atlético Madrid. Hij boodt zichzelf uiteindelijk aan bij Olympique Marseille, maar die schrokken van zijn looneisen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties