'Vraagprijs Neymar is een miljard euro'

Redactie
'Vraagprijs Neymar is een miljard euro'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Neymar - Fellaini - Neymar - Neymar - Mourinho - Lang - Denayer - Van Crombrugge

'Vraagprijs Neymar is een miljard euro'

Als we Marca mogen geloven, dan zou Real Madrid een bod van 300 miljoen euro op Neymar overwegen. De Fransen zouden dan weer een miljard euro eisen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 12/04

Neymar gaat dan toch naar Barcelona?

Volgens nieuwe geruchten in Spanje zou Neymar dan tóch op weg zijn naar Barcelona. PSG zou daar zelfs achter staan.


José Mourinho zou Marouane Fellaini naar Tottenham willen halen

Marouane Fellaini beproeft voorlopig nog altijd zijn geluk in China. Wel is zeker dat de middenvelder nog altijd goed in de markt ligt. Analisten opperden al om hem te overtuigen zijn terugkeer te maken als Rode Duivel en ook bij José Mourinho staat hij nog altijd op een goed blaadje. (Lees meer)


Witte merel voor Martinez? Ex-speler Club Brugge, OH Leuven en Zulte Waregem maakt indruk op topclubs én lonkt toch nog naar Rode Duivels
Foto: © Photonews

Witte merel voor Martinez? Ex-speler Club Brugge, OH Leuven en Zulte Waregem maakt indruk op topclubs én lonkt toch nog naar Rode Duivels

In de Eredivisie maakt hij de nodige indruk, waardoor de topclubs bij hem in de wachtrij staan. Ondertussen is er ook opnieuw nieuws vanop het front der nationale ploegen. (Lees meer)


Verheyen spreekt over transfer van Lang

Noa Lang? Die moet volgens Gert Verheyen niet mikken op de absolute top, maar op een degelijke ploeg uit pakweg Spanje. Hij opperde alvast Sevilla aan Eleven Sports.


'Drommels, daar zijn de medische testen: zowel Anderlecht als Club Brugge vissen achter het net'

Zowel Club Brugge als RSC Anderlecht waren vorige zomer al geïnteresseerd en bleven hem op de voet volgen, maar nu lijkt er een kogel door de kerk. (Lees meer)


Denayer kort bij contractverlenging

Jason Denayer werd de voorbije jaren meermaals aan diverse ploegen gelinkt, maar hij voelt zich goed in Lyon en zou zelfs willen bijtekenen.


Tomori definitief naar Milaan?

Fikayo Tomori is op dit moment eigendom van Chelsea en wordt verhuurd aan AC Milan. Omdat de centrale verdediger zich een betrouwbare pion toont bij de Rossoneri, praat de ploeg nu met Milan over een definitieve overstap.


'Arsenal wil Lingard'

Als we de Engelse roddelkranten mogen geloven, dan zou Arsenal azen op Jesse Lingard en hem willen afsnoepen van West Ham United.


Barcelona geeft Neymar nog niet op

Neymar lijkt dichtbij een contractverlenging bij PSG te staan, maar volgens de Spaanse pers geeft Barcelona hem voorlopig (nog) niet op en proberen ze hem nog steeds binnen te halen.


'Amper twee clubs kunnen Haaland betalen'

De transfer van Erling Braut Haaland deze zomer? Die lijkt er mogelijk wel aan te zullen komen. Maar volgens The Mirror kunnen enkel Manchester City en PSG hem betalen.


Spaanse pers kent eerste slachtoffer bij Barcelona

Als het van de Spaanse pers afhangt, dan is het eerste slachtoffer bij Barcelona al bekend. Samuel Umtiti zou deze zomer kunnen/moeten verkassen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties