Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 34!

Redactie
| 1 reacties
Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 34!
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje in ons team van de week!

Doel

In doel posteren we deze week Romo. Hij kon de nederlaag niet voorkomen van OH Leuven tegen Waasland-Beveren, maar kwam wel met drie enorm knappe reddingen. Ook onder meer Bolat en Himmermann deden het goed overigens.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie belangrijke personen. Nilsen was onverzettelijk voor Waasland-Beveren, Vanlerberghe verdedigde sterk bij KV Mechelen en Cobbaut was zowel defensief als offensief een aanjager pur sang.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we voor vijf hele sterke spelers. Odjidja bekroonde zijn wedstrijd als draaischijf met een doelpunt voor Gent, Castro-Montes scoorde in een iets aanvallender positie zelfs twee keer. Verstraete maakte er ook twee voor Waasland-Beveren, Refaelov en Storm waren dan weer enorm van belang voor Antwerp en Mechelen.

Aanval

Voorin konden we haast niet naast de doelpunten van Yaremchuk en topschutter Onuachu - al zit die niet echt in de wedstrijd lange tijd.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties