Einde verhaal voor Xhaka?

Redactie
Einde verhaal voor Xhaka?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Cuypers - Xhaka - Hakimi - Hjulsager - Marin - Pellistri - Buta

Einde verhaal voor Xhaka?

Arsenal lijkt ook afscheid te gaan nemen van Granit Xhaka. De Zwitserse middenvelder is dicht bij een overstap naar AS Roma, weet Daily Express.

Transfernieuws en Transfergeruchten 09/06

Geen Sambi Lokonga? Dan gaat AC Milan voor deze ex-speler van Standard

Het clubvoetbal zit er even op voor een zomerbreak en de transfergeruchten slaan ons weer om de oren. U kon hier eerder al lezen dat AC Milan geïnteresseerd zou zijn in Sambi Lokonga van Anderlecht, maar die deal zou niet doorgaan. (Lees meer)


'Gent lijkt Anderlecht af te troeven, maar Oostende wil onderste uit de kan halen'
Foto: © photonews

'Gent lijkt Anderlecht af te troeven, maar Oostende wil onderste uit de kan halen'

KV Oostende wil het onderste uit de kan en dus is het nog (even) koffiedik kijken of en wanneer een van de sterkhouders zal vertrekken. (Lees meer)


'Interesse neemt toe: al vier ploegen willen sterkhouder komen weghalen bij Antwerp'

Antwerp gaat grote veranderingen ondergaan deze zomer, zoveel is al een tijdje duidelijk. Voor een speler is er alvast heel veel interesse. (Lees meer)


'Tweede poging: Club Brugge wil speler van Manchester United inlijven'

Afgelopen winter werd het al eens geprobeerd, deze zomer gaat er een nieuwe poging ondernomen worden. Met méér kans op slagen deze keer, zo blijkt. (Lees meer)


Hugo Cuypers wordt de nieuwe spits van KV Mechelen, laatste details en administratie bijna achter de rug

Het sleept ondertussen al een paar weken aan, maar de deal is en blijft in kannen en kruiken en dus is het wachten op de voorstelling. (Lees meer)


'Achraf Hakimi mag wat kosten'

Achraf Hakimi staat nog steeds in de belangstelling van PSG. Met de deal zou volgens Franse bronnen tot 60 miljoen euro gemoeid kunnen zijn.



Transfernieuws en Transfergeruchten 08/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties