Inter heeft vervanger Lukaku beet

Redactie
Inter heeft vervanger Lukaku beet
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 02/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Batshuayi - Dzeko - Coutinho - Mbappe Lottin - Da Silva Costa - Mourinho Dos Santos - Ugbo - Soppy

Inter heeft vervanger Lukaku beet

Internazionale heeft de komst van Edin Dzeko aangekondigd. Hij moet in Milaan de opvolger van Romelu Lukaku gaan worden. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 15/08

Philippe Coutinho geniet interesse van Lazio Roma en kan wel eens FC Barcelona verlaten

Philippe Coutinho komt niet direcht voor in de plannen van Ronald Koeman en de Braziliaanse international kan wel eens sneller dan verwacht FC Barcelona verlaten. (Lees meer)


Tekent Mbappé bij PSG of verhuist hij toch nog naar Real Madrid?

Nog iets langer dan twee weken duurt de transferperiode nog. Dan zullen pas met zekerheid kunnen zeggen of de toekomst van Mbappé in Parijs of in Madrid ligt. (Lees meer)


Tammy Abraham verlaat Chelsea voor een avontuur bij AS Roma

Tammy Abraham wordt de nieuwe spits van AS Roma. De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar hij is momenteel zijn medische testen aan het afleggen. (Lees meer)


'Club Brugge doet bod op winger AS Roma met PSG-verleden in zoektocht naar aanvallende versterking'
Foto: © photonews

'Club Brugge doet bod op winger AS Roma met PSG-verleden in zoektocht naar aanvallende versterking'

Club Brugge wil er heel erg graag een aanvaller bij deze zomermercato en heel wat namen passeerden al de revue. (Lees meer)


'Het is zover: KRC Genk heeft gedroomde JPL-revelatie beet'

Het heeft al de nodige voeten in de aarde gehad, maar het is nu eindelijk zover. Een deal is héél erg dichtbij. (Lees meer)


Mbaye Leye laat zich uit over transfermercato: "Dan beslissen we of we hem nemen" en "Nog volk op komst"

Het was tot op heden vrij stil op Sclessin qua inkomende transfers, maar daar gaat deze week verandering in komen. (Lees meer)


'Miljoenendeal op komst: Antwerp slaat stevige slag met Everton'

Antwerp wil nog een aantal deals afronden in deze maand augustus. Eentje daarvan zit nu echt wel in de pijplijn. (Lees meer)


'Anderlecht wil Udinese en andere clubs aftroeven in strijd om verdediger met marktwaarde van zeven miljoen euro'

RSC Anderlecht speurt momenteel de markt af op zoek naar versterkingen in alle linies. Daarbij komt het ook uit bij jong talent met hoge marktwaarde. (Lees meer)


Diego Costa heeft nieuwe club

Woelwater Diego Costa heeft een nieuwe club. Hij gaat aan de slag in Brazilië bij Atlético Mineiro. Dat nieuws is geofficialiseerd.


Internazionale heeft nieuwe speler beet

Zoals verwacht heeft Internazionale op zondag nog eens flink uitgehaald op de transfermarkt. Zo komt ook Denzel Dumfries de rangen versterken.


Batshuayi heeft transfer bijna beet

Michy Batshuayi gaat het geweer van schouder verleggen. De kans is volgens diverse bronnen groot dat hij in Turkije aan de slag gaat bij Besiktas.



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties