Transfernieuws en Transfergeruchten 16/08: Batshuayi - Schouterden - Pereira - De Sart - Vindahl Jensen

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 16/08: Batshuayi - Schouterden - Pereira - De Sart - Vindahl Jensen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Batshuayi - Schouterden - Pereira - De Sart - Vindahl Jensen

'Andreas Pereira flirt met Braziliaanse topclub'

In 2012 vertrok Andreas Pereira bij PSV om aan de slag te gaan bij Manchester United. Negen jaar later zou zijn verhaal op Old Trafford wel eens helemaal uitgeschreven kunnen zijn. (Lees meer)


OFFICIEEL: AZ heeft opvolger Marco Bizot beet

Peter Vindahl Jensen is de nieuwe doelman van AZ. De Deen komt over van Norsjaelland. Bij AZ moet hij de vervanger worden van ex-Genkie Marco Bizot, die naar Stade Brest vertrok.


Nils Schouterden kan terugkeren naar Eupen

Een half jaar in Cyprus heeft niet gebracht wat Nils Schouterden ervan verwachtte. De 32-jarige flankspeler kon geen basisplaats veroveren bij AEK Larnaca en wil terugkeren naar België. (Lees meer)


Michy Batshuayi gaat voor Besiktas spelen

Michy Batshuayi zal niet meer verhuurd worden door Chelsea. De 27-jarige Rode Duivel wordt eindelijk verkocht. Bestemming: Turkije. (Lees meer)


OHL en Zulte Waregem tonen interesse in Alexis De Sart

Door de komst van Radja Nainggolan is de concurrentie op het middenveld bij Antwerp nog wat aangescherpt. Voor Alexis De Sart, die al wat uit beeld verdwenen was, is er mogelijk een oplossing in de maak. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties