Hein Vanhaezebrouck komt met verontschuldigingen voor Antwerp na uitspraak op persbabbel gisteren

Jelle Ruts
| 16 reacties
Hein Vanhaezebrouck komt met verontschuldigingen voor Antwerp na uitspraak op persbabbel gisteren
Foto: © photonews

AA Gent speelt vanavond in de Beker van België tegen Lommel. Gisteren op de persbabbel deed de coach van de Buffalo's een uitspraak over Antwerp, en daarvoor excuseert hij zich vandaag.

Gisteren hielden ze bij Gent een persbabbel in aanloop van het duel tegen Lommel in de Beker van België. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck speelt nog mee in de competitie, de Beker van België en overwintert ook Europees. Daarover kreeg de trainer van de Buffalo's de vraag of het programma niet te zwaar werd. In zijn antwoord lachtte hij met Antwerp, en daarvoor excuseerde hij zich vandaag. 

"Toen mij gisteren de vraag werd gesteld of doorgaan in drie competities niet te zwaar zou zijn na Nieuwjaar, antwoordde ik dat wij ervoor kiezen om te proberen in drie competities actief te blijven en niet zoals Antwerp: zeggen dat ze in mei willen meestrijden voor de titel omdat ze niet kozen voor de andere competities", begon Vanhaezebrouck op de clubwebsite. "Dat was een foute opmerking van mezelf. Uiteraard heeft Antwerp niet bewust gekozen om uitgeschakeld te worden in die andere competities.Antwerp ligt al uit de beker en is ook in Europa uitgeteld. Ik bied dan ook mijn verontschuldigingen aan aan mijn collega Brian Priske, zijn staf, de spelersgroep, maar ook aan de directie en de fans van Antwerp", besloot de Gentse coach heel nederig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties