Fans geven stadions score: Koning Boudewijnstadion bij slechtste vier, ook Jan Breydel in top tien

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 26 reacties
Fans geven stadions score: Koning Boudewijnstadion bij slechtste vier, ook Jan Breydel in top tien
Foto: © photonews

De consumentenwebsite 'Money' heeft een onderzoek gedaan naar de Europese stadions. En daar kwam het Koning Boudewijnstadion heel slecht uit. Ook Jan Breydel staat in de top tien van slechtste stadions.

Het Koning Boudewijnstadion is het vierde slechtste stadion van Europa. Althans, dat blijkt uit een onderzoek van de Britse consumentenwebsite ‘Money’. ‘Money’ vergeleek voor het onderzoek reviews van 140 voetbalstadions op drie verschillende platformen: Tripadvisor, Google en Football Ground Map.

Het Stadio Carlo Castellani van Empoli kwam daar als slechtste leerling uit de bus. Maar het Koning Boudewijnstadion staat op een gedeelde tweede plaats, samen met de voetbaltempels van Celta de Vigo en Dinamo Zagreb. Allen hebben een score van 3,37 op 5. 

Jan Breydel staat dan weer op de achtste plaats. De thuishaven van Club Brugge krijgt een score van 3,5. Club wil al heel lang een nieuw stadion bouwen en dat is geen overbodige luxe zo blijkt. Het Westfalen Stadion van Borussia Dortmund kreeg trouwens de beste score, gevolgd door de nationale arena van Roemenië en Camp Nou.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties