Essevee ontdoet zich van speler

Redactie
Essevee ontdoet zich van speler
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 24/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Martial - van de Beek - Charpentier - Klauss - Muleka - Cordier - Tagliafico - van Aken

Essevee ontdoet zich van speler

Zulte Waregem en Joost Van Aken zijn vroeger dan verwacht uit elkaar gegaan. Ze stoppen de samenwerking in onderling overleg.

Transfernieuws en Transfergeruchten 25/01

Donny van de Beek (Manchester United) maakt het seizoen waarschijnlijk af bij Crystal Palace

Crystal Palace heeft zich bij Manchester United gemeld voor Donny van de Beek. De middenvelder kan ploeggenoot worden van Christian Benteke. (Lees meer)


Watford heeft vervanger voor Ranieri al beet: 74-jarige Hodgson neemt de fakkel over

Watford zit in acute degradatieproblemen en daar heeft manager Claudio Ranieri maandag het gelag voor betaald. Een dag later heeft Watford een nieuwe coach gevonden. Niemand minder dan de 74-jarige Roy Hodgson. (Lees meer)


Ex-speelster Standard maakt transfer binnen Engeland

Ook in het vrouwenvoetbal zijn er dezer dagen heel wat transfers te noteren. Zo verlaat een ex-speelster van Standard haar team. (Lees meer)


Cercle Brugge huurt Silvère Ganvoula van Bochum

Cercle Brugge heeft zijn aanvallend compartiment versterkt. De West-Vlamingen huren Silvère Ganvoula, ex-spits van onder meer Anderlecht, tot het einde van het seizoen. (Lees meer)


OFFICIEEL Sporting Charleroi geraakt overbodige speler kwijt aan Zwitserse club

Chris Bedia verlaat Sporting Charleroi en trekt naar de Zwitserse competitie om zijn carrière verder te zetten. (Lees meer)


Europese toptransfer in de maak: Juventus wil bijna 70 miljoen euro betalen voor Servisch toptalent

Een Europese toptransfer zit eraan te komen. Juventus is van plan om voor het Servische toptalent een pak geld neer te tellen. Er zou een akkoord zijn over een transferprijs van 67 miljoen euro. Als alles in kannen en kruiken is, verhuist Dušan Vlahović van Fiorentina naar Juve. (Lees meer)


'Standard laat een van zijn spitsen vertrekken'

Renaud Emond kwam de troepen versterken bij Standard en dus kan er mogelijk ook een speler vertrekken. (Lees meer)


'Club Brugge wil spits wegkapen voor neus van Gent én Anderlecht'
Foto: © photonews

'Club Brugge wil spits wegkapen voor neus van Gent én Anderlecht'

De kans dat een Franse spits in Italiaanse loondienst deze winter nog kiest voor een Belgisch avontuur wordt steeds groter. (Lees meer)


'STVV denkt ook aan Muleka'

STVV zou ook aan Jackson Muleka van Standard denken als nieuwe spits bij de Kanaries. Dat laat Het Nieuwsblad alvast weten.


Nicolas Tagliafico houdt voet bij stuk

Nicolas Tagliafico lijkt Ajax te gaan verlaten. Hij heeft zijn zinnen gezet op een transfer en wil graag naar Barcelona.


'Martial heeft transfer beet'

Anthony Martial heeft zijn transfer beet. Manchester United en Sevilla zijn het eens geworden over een huurtransfer tot het einde van het seizoen, klinkt het in de Engelse én Spaanse pers.



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties