De kaarten liggen open en bloot op tafel: 'Dit is het minimumbedrag dat Club Brugge wil ontvangen voor Charles De Ketelaere

De kaarten liggen open en bloot op tafel: 'Dit is het minimumbedrag dat Club Brugge wil ontvangen voor Charles De Ketelaere
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charles De Ketelaere lijkt klaar om na het seizoen een toptransfer te maken. Club Brugge is dan weer klaar om de jackpot binnen te halen. De Belgische landskampioen heeft de bodemprijs bepaald.

De voorbije maanden werd telkenmale gezegd dat een transfer van Charles De Ketelaere het clubrecord van Club Brugge moet vertrekken. Dat staat momenteel op naam van Wesley Moraes. Aston Villa betaalde 25 miljoen euro voor de Braziliaanse spits.

Het Nieuwsblad weet dat de bodemprijs van blauw-zwart op 35 miljoen euro staat. Met andere woorden: de transfer van De Ketelaere zal ook de Belgische records - dan spreken we over de transfer van Jonathan David van KAA Gent naar Lille OSC - breken.

Wie kan én wil het betalen?

Momenteel zijn AC Milan en Leicester City concreet voor de viervoudig Rode Duivel. Al lijkt het dat de Milanezen bij een prijskaartje van boven dertig miljoen euro zullen moeten afhaken. Willen The Foxes dat bedrag wél betalen?
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties