Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 30!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 30!
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje in ons team van de week!

Doel

In doel posteren we deze week Yannick Thoelen. Hij kon met een aantal prima reddingen erger dan een puntendeling voorkomen bij KV Mechelen en bewees zo opnieuw zijn goede vorm.

Verdediging

Achterin was Al Dakhil de stevige man achterin bij STVV, toonde Daland zich niet voor het eerst dit seizoen een echte meester en was Dom de beste man in de Antwerpse derby misschien wel, met heel veel kracht en opofferingsvermogen.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we net als vorige week voor een indrukwekkende Skov Olsen. Deze week wordt hij geflankeerd door de eveneens twee keer scorende Selemani, metronoom Nielsen van leider Union, Ashimeru (de enige die een hele match op niveau was bij Anderlecht) en de sterk ingevallen Bezus die een heel belangrijk doelpunt maakte.

Aanval

Voorin kiezen we voor Frey (twee goals) en Undav (een absolute wereldgoal en heel veel gewerkt), die opnieuw hun conto hebben aangedikt.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Team van de week
© AVL
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties