Standard veroordeelt twee gevallen van agressie dit weekend binnen de club

Standard veroordeelt twee gevallen van agressie dit weekend binnen de club
Foto: Photonews

Standard kreeg dit weekend te maken met twee gevallen van agressie binnen de club. Zij komen dan ook met een communiqué naar buiten waar ze dit sterk in veroordelen.

Dit weekend werd Standard opgeschrikt door twee gevallen van agressie binnen de club. Allereerst tijdens de wedstrijd van Standard Femina op vrijdag en dan nog een tweede maal tijdens de wedstrijd tegen KV Kortrijk. 

Standard veroordeelt deze feiten en gaat actief mee met de autoriteiten op zoek naar de daders. Zodoende deze hun straf niet ontlopen. 

Persbericht Standard

Standard de Liège stelde dit weekend spijtig genoeg enkele onverantwoorde handelingen vast tijdens twee van onze wedstrijden : de aanval op een supporter van de Rouches door Genksupporters tijdens de wedstrijd KRC Genk Ladies - Standard Femina op vrijdag 18 maart en de aanval op één van onze stewards door een supporter van onze club tijdens de wedstrijd KV Kortrijk - Standard de Liège op zondag 20 maart. Onze club veroordeelt met klem deze daden van agressie en werkt nauw samen met de autoriteiten om de daders van deze incidenten te identificeren en te straffen. We wensen beide slachtoffers een spoedig herstel toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties