Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 4 van de play-offs!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 4 van de play-offs!
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje in ons team van de week!

Doel

In doel posteren we deze week Simon Mignolet. De keeper van Club Brugge hield zijn team opnieuwe meermaals recht en dat was van belang in een uiteindelijk heel belangrijke driepunter voor blauw-zwart.

Verdediging

Achterin viel de scorende Ngadeu op voor AA Gent, terwijl Mata heel erg sterk acteerde bij Club Brugge achterin en Peyre eens standhield bij Malinwa.

Middenveld

Op het middenveld konden we ook deze week niet naast een sterk spelende Nielsen, al werd zijn doelpunt afgekeurd. Kana en Arnstad waren de helden van Anderlecht, Bezus maakte indruk als invallende spelmaker.

Aanval

In de aanval was Ito heel sterk voor Genk, viel De Ketelaere op nu hij opnieuw in de spits stond bij Club Brugge en was Tissoudali opnieuw van waarde met een doelpunt voor de Buffalo's.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties