AA Gent geeft ook 15-jarige speler eerste profcontract

Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties
AA Gent geeft ook 15-jarige speler eerste profcontract
Foto: © photonews

Onlangs tekenden Célestin De Schrevel, Noah Laghmich en Paeneach Mavinga hun eerste profcontract, nu komt daar nog eentje bij.

Kelefa Camara tekende bij de Buffalo’s een contract tot 2025. “Kelefa is een 15-jarige linksvoetige aanvaller die het liefst als nummer 9 uitgespeeld wordt. Dit seizoen werd hij kampioen met onze U15. Zijn snelheid wordt gezien als zijn grootste troef. Hij heeft een neus voor doelpunten en kan dankzij zijn loopvermogen gedurende een hele match een constant niveau halen. Tot slot schuwt hij het duel niet en zet hij het teambelang voorop in balverlies door druk te zetten en mee te verdedigen”, laat AA Gent weten.

“Ik heb veel te danken aan enkele personen binnen het Buffalo Talent Center”, reageert Camara. “In het bijzonder denk ik aan trainers Bart Plasschaert (U15), Boubacar Copa, Frédéric Dupré en mijn trajectbegeleider binnen het Buffalo Talent Center, Sven Vannerom. Op korte termijn wil ik verder ontwikkelen en op elk vlak verbeteren. Op de iets langere termijn droom ik ervan om bij de eerste ploeg van KAA Gent door te breken, maar alles op zijn tijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties