KV Kortrijk sluit zomerstage af met nederlaag

KV Kortrijk heeft zijn zomerstage afgesloten met een nederlaag. Tegen de Nederlandse tweedeklasser Dordrecht verloren ze met 4-2.

In Nederland was KV Kortrijk op zomerstage. Om die af te sluiten speelden ze nog een oefenwedstrijd tegen Dordrecht, een Nederlandse tweedeklasser.

Al na enkele minuten stond Kortrijk al achter. Dylan Mbayo maakte niet veel later gelijk met een strafschop. Die gelijke stand duurde niet lang. Dordrecht kwam opnieuw op voorsprong. Halfweg de 1e helft was er bij Kortrijk dom balverlies van Sambou Sissoko en Dordrecht profiteerde daarvan.

De 2e helft was een maat voor niets. Dordrecht maakte er eerst nog 4-1 van. Bij Kortrijk zorgde debutant Habib Keita nog voor een mooi moment. Hij scoorde een wereldgoal door de bal keihard in de rechterwinkelhaak te trappen.