Anderlecht wint deel 1 tegen Nordsjaelland: Yari Verschaeren is opnieuw uitblinker

Joachim Vandecauter
| 6 reacties

Anderlecht oefent 2 keer tegen Nordsjaelland. De 1e partij hebben ze gewonnen met 3-1.

Het was een drukke dag voor Anderlecht vandaag. Ze oefenden 2 keer tegen Nordsjaelland.

In de 1e partij scoorde Benito Raman al snel. De assist was van Lior Refaelov. Nadien kwam Anderlecht nog moeilijk aan kansen in de 1e helft. Doelman Bart Verbruggen moest zelf enkele keren alert zijn om een tegentreffer te voorkomen.

Na de rust was er een penaltyfout van Marco Kana. Nordsjaelland zette die strafschop om. Nadien zorgde Yari Verschaeren voor de zege. Hij scoorde nog 2 keer. Zijn 2e goal was na een aflegger van nieuwkomer Sebastiano Esposito.

Naast het veld coachte Felice Mazzu heel intensief mee. Hij vooral werk met het middenveld Kana en Kristoffer Olsson.