OFFICIEEL: Promovendus gaat shoppen bij Liverpool

Redactie
OFFICIEEL: Promovendus gaat shoppen bij Liverpool
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 27/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Rooney - Mertens - Alderweireld - Butez - Henry - Soares Silva - Pereira - Conceição Santos

OFFICIEEL: Promovendus gaat shoppen bij Liverpool

Nottingham Forest heeft zich versterkt met Neco Williams (21). De rechtsachter komt over van Liverpool en ondertekende een contract voor vier seizoenen in Nottingham.

Transfernieuws en Transfergeruchten 11/07

📷 Seraing troeft OH Leuven af en stelt nieuwe spits voor

Ook Seraing zit niet stil deze zomer en is stevig aan het inkopen. (Lees meer)


Thomas Henry op weg naar Engeland? 'Venezia ontvangt bod van 9 miljoen euro'

Thomas Henry kreeg vorig seizoen zijn droomtransfer. Van OH Leuven ging het naar Serie A-voetbal bij Venezia voor de 27-jarige Fransman. (Lees meer)


OFFICIEEL: Andreas Pereira verlaat Manchester United definitief en gaat opnieuw in de Premier League aan de slag

Andreas Pereira (26) werd in ons land geboren en doorliep de nationale Belgische jeugdploegen, maar koos uiteindelijk voor de Braziliaanse nationale ploeg. De voorbije seizoenen werd hij door Manchester United uitgeleend aan diverse ploegen, nu verlaat de middenvelder Old Trafford definitief. (Lees meer)


OFFICIEEL- OH Leuven haalt Portugese middenvelder in huis: "Gestalte, werkkracht en technisch vermogen"

OFFICIEEL- OH Leuven haalt Portugese middenvelder in huis: "Gestalte, werkkracht en technisch vermogen"

OH Leuven heeft alweer een nieuwkomer voorgesteld. Joao Gamboa is een Portugese centrale middenvelder, die overkomt van Estoril Praia. Bij de fusieclub moet hij de de afwezigheid van Siebe Schryvers opvangen, die maandenlang out is met een blessure. (Lees meer)


OFFICIEEL: Jonge Nederlander, die werd opgeleid bij Feyenoord en PSV, naar STVV

Ibrahima Berete, een 19-jarige Nederlandse flankaanvaller, gaat aan de slag bij de beloften van STVV. De Guineër werd opgeleid bij onder meer PSV en Feyenoord, maar zat afgelopen seizoen zonder club.


Mohamed Dauda heeft interesse gewekt in Spanje

Mohammed Dauda mocht niet mee op stage met Anderlecht. Een duidelijk teken dat Felice Mazzu niet op hem rekent, want hij was zowat de enige. Anderlecht zoekt een oplossing voor hem en die komt waarschijnlijk uit Spanje. (Lees meer)


Antwerp onderzoekt de piste Dries Mertens

Dries Mertens en Napoli, dat lijkt over te zijn. De contractaanbieding die hij kreeg van de club was veel te laag. Mogelijk springt Antwerp nu wel weer in de dans. (Lees meer)


Jorn Brondeel is de nieuwe doelman van SK Beveren

SK Beveren heeft een nieuwe doelman te pakken. De 28-jarige Jorn Brondeel tekende een contract voor twee seizoenen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Dossier Alderweireld in stroomversnelling, mondeling akkoord voor meerjarig contract
Foto: © photonews

Dossier Alderweireld in stroomversnelling, mondeling akkoord voor meerjarig contract

Toby Alderweireld was vorige week op vakantie, maar daarna zal het opnieuw alle hens aan dek zijn. Bij Antwerp? (Lees meer)


'Anderlecht, Antwerp en Club Brugge azen op zelfde speler, maar ...'

Onze topclubs blijven de markt afspeuren naar interessante transferdeals voor deze zomer en komen daarbij al eens bij hetzelfde type speler uit. (Lees meer)


'Standard legt miljoenen op tafel om international weg te kopen uit LaLiga'

Standard de Liège wil er in het nieuwe seizoen hard tegenaan en als het even kan ook met een aantal nieuwkomers in de ploeg. (Lees meer)


Fabio Silva hoopt vandaag zijn contract te verlengen bij Wolverhampton

Komt er vandaag witte rook over het transferdossier van Fabio Silva bij Anderlecht? De Portugese spits heeft voor zichzelf al uitgemaakt dat hij naar paars-wit zal komen. Maar hij moet nog een akkoord vinden met zijn club, Wolverhampton. (Lees meer)


Ajax wil toptalent Francisco Conçeiçao wegplukken bij Porto

Met Sergio Conçeiçao junior is er al één van de zonen van voormalig Standard-speler Sergio Conçeiçao in België actief. De andere zou binnenkort in Nederland kunnen neerstrijken, want Ajax toont interesse. (Lees meer)


Kaly Sene moet de nieuwe spits van OH Leuven worden

Kaly Sene stond op het lijstje van Anderlecht, maar al gauw werd duidelijk dat hij op weg was naar een andere Belgische club. Die is nu ook bekend: het wordt OH Leuven. (Lees meer)


Wayne Rooney wordt de nieuwe coach van DC United

Hernan Losada werd op 20 april ontslagen bij het Amerikaanse DC United. De club heeft nu een ex-speler gevonden die wil overnemen. En niet zomaar één. (Lees meer)


Antwerp kan sterkhouder straks nog zien vertrekken: "Ik kan niet garanderen dat ik blijf"

Jean Butez heeft na zijn sterk seizoen interesse uit het buitenland opgewekt

Antwerp moet nog vrezen voor een vertrek van zijn doelman. Jean Butez speelde een heel sterk vorig seizoen en dat is de buitenlandse clubs niet ontgaan. De 27-jarige Fransman houdt dan ook al zijn opties open. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 10/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties