'Tagliafico naar Olympique Lyon'

Redactie
'Tagliafico naar Olympique Lyon'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 03/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Alves - Wesley - Rezaei - Mazzu - Aguemon - Tagliafico - Mbamba - Paulet

'Tagliafico naar Olympique Lyon'

VI laat weten dat Nicolas Tagliafico (29) dan toch naar Olympique Lyon zal verkassen. De Argentjn, die een contract voor vier seizoenen ondertekende, levert Ajax nog vier miljoen op. Met Wijndal en Bassey haalden de Amsterdammers al twee linksachters in huis.

Transfernieuws en Transfergeruchten 22/07

OFFICIEEL: Landgenoot van Inter Milan tekent bij FC Eindhoven

Tibo Persyn heeft een nieuwe club gevonden. De jonge Belg gaat voor één seizoen aan de slag bij FC Eindhoven. (Lees meer)


Francisco Conceição, zoon van Sergio Conceição, tekent bij Ajax

De naam Conceição zal in België nog wel een belletje laten rinkelen. Sergio Conceição speelde een aantal seizoen bij Standard en keerde nadien terug als assistent-trainer. Momenteel is hij trainer van FC Porto en zijn zoon maakt nu een mooie transfer naar Ajax. (Lees meer)


OFFICIEEL- Excelsior Virton haalt twee versterkingen binnen: aanvaller (ex-OHL) en huurling van Westerlo

Excelsior Virton heeft de smaak goed te pakken. Vrijdag stelde de ploeg uit de Gaume twee nieuwkomers voor: Yanick Aguemon en Simon Paulet. (Lees meer)


Standard probeert linksachter uit Bundesliga weg te plukken

Arminia Bielefeld kondigde vrijdag aan dat het contract van Jacob Barrett Laursen (27) in onderling overleg werd ontbonden. De Deen zou op weg zijn naar 'een buitenlandse' club, meldde Bielefeld. (Lees meer)


OFFICIEEL: Wesley Moraes (ex-Club Brugge) gaat in Spanje aan de slag

Na een succesvolle periode verkocht Club Brugge Wesley Moraes (25) in 2019 voor 25 miljoen aan Aston Villa. Door een zware blessure kon de Braziliaan niet doorbreken in Birmingham. Vorig seizoen streek Wesley opnieuw neer op Jan Breydel, maar een succes werd dat niet. (Lees meer)


Atlético Madrid zou ook Timothy Castagne willen

Atlético Madrid haalde met Axel Witsel al een Rode Duivel binnen en had er met Yannick Carrasco al eentje rondlopen. Mogelijk komt daar nog een derde bij, want de Madrilenen hebben hun oog laten vallen op Timothy Castagne. (Lees meer)


AC Milan zou ook interesse hebben in Noah Mbamba

Als je dan toch in Brugge bent, kan je best al je kaarten op tafel gooien, moet Paolo Maldini gedacht hebben. De technisch directeur van AC Milan onderhandelde over Charles De Ketelaere, maar gooide er langs de neus weg nog een andere naam tussen. (Lees meer)


Kaveh Rezaei heeft beslist over toekomst na vertrek bij OHL en vervoegt het team van Ricardo Sá Pinto

Kaveh Rezaei heeft het voor meerdere passages bij 1 club. OHL ruilt hij in voor het team van Sá Pinto. Dat is de ploeg waar Rezaei ook al voor speelde voor zijn komst naar België. (Lees meer)


OFFICIEEL: 39-jarige Dani Alves weet van geen ophouden en versiert transfer naar Mexico

Na een half seizoen kwam er onlangs een einde aan de tweede periode van Dani Alves (39) bij zijn Barcelona. De Braziliaanse rechtsachter sprak in The Guardian over een gebrek aan respect bij Barça. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties