OFFICIEEL: Idrissi keert (tijdelijk) terug bij Feyenoord

Redactie
OFFICIEEL: Idrissi keert (tijdelijk) terug bij Feyenoord
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Kompany - Mertens - Balotelli - Morata - Ito - Dessoleil - Cobbaut - Werner

OFFICIEEL: Idrissi keert (tijdelijk) terug bij Feyenoord

Feyenoord gaat buitenspeler Oussama Idrissi (26) dit seizoen huren van Sevilla. De Marokkaanse international was in de jeugd al actief bij de Rotterdammers.

Transfernieuws en Transfergeruchten 27/07

Club Brugge dicht bij jonge verdediger uit Ecuador

Club Brugge heeft zich al aardig versterkt deze transferperiode, maar wil zich nog in de breedte en toekomstgericht versterken. (Lees meer)


OFFICIEEL: Mykhaylichenko op uitleenbasis naar Shakhtar Donetsk
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Mykhaylichenko op uitleenbasis naar Shakhtar Donetsk

Bogdan Mykhaylichenko zat zondag niet in de wedstrijdselectie van Anderlecht. De Oekraïnse linksback is op weg naar de uitgang en zijn nieuwe ploeg verblijft momenteel niet zo heel ver van België. (Lees meer)


OFFICIEEL: 'Dag Nielsen, welkom Nilsson': Zweedse spits moet Deniz Undav doen vergeten bij Union

Union moest op de openingsspeeldag vrede nemen met een gelijkspel tegen STVV. De ploeg van Karel Geraerts moet het dit seizoen doen zonder de doelpunten en assists van Deniz Undav. Woensdag stelde Union een nieuwe aanvaller voor. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Oostende haalt Engelse doelman bij Cardiff City

KV Oostende verloor op de eerste speeldag kansloos op bezoek bij Anderlecht (2-0). Volgens veel waarnemers gaan de Kustboys een zwaar seizoen tegemoet, zeker omdat de kern van KVO nog niet op volle sterkte is. (Lees meer)


Vincent Kompany blijft in Jupiler Pro League shoppen: "Cercle-verdediger voor vier seizoenen naar Burnley"

Vincent Kompany blijft maar wat graag in de Jupiler Pro League op zoek gaan naar versterking. Naar een rechtsachter hoeft hij niet langer te zoeken. Transfergoeroe Fabrizio Romano laat weten dat de komst van Vitinho (26) weldra geofficialiseerd wordt. (Lees meer)


Dan toch geen verlengd verblijf in Italië? 'Feyenoord onderhandelt met Belgische verdediger'

Elias Cobbaut (24) mocht terugblikken op een prima seizoen op uitleenbasis bij Parma (Serie A). De Italiaanse club was overtuigd van de kwaliteiten van de verdediger en lichtte de aankoopoptie bij Anderlecht voor drie miljoen euro. (Lees meer)


L'Equipe: "Schmeichel dicht bij overgang naar Nice"

L'Equipe laat weten dat Kasper Schmeichel (35) erg dicht bij een overgang naar OGC Nice staat. De Deense doelman speelt al sinds 2011 voor de Foxes. 


OFFICIEEL: Erik ten Hag haalt peperdure Argentijn naar Manchester United, Ajax passeert langs de kassa

Erik ten Hag krijgt zijn zin bij Manchester United. De Nederlander hamerde op de komst van Lisandro Martinez, die hij nog kende van bij Ajax. United kondigde de komst van de 24-jarige centrale verdediger woensdag aan. (Lees meer)


FC Sion gaat Mario Balotelli binnenhalen

Enfant terrible Mario Balotelli gaat het Turkse Adana Demirspor verlaten en kiest voor een avontuur in Zwitserland. De Italiaanse spits is immers zo goed als rond met FC Sion. (Lees meer)


De Schot Fraser Hornby is in beeld bij KV Oostende

KV Oostende heeft aanvallend nog het één en ander nodig. Trainer Yves Vanderhaeghe heeft alvast één naam bijgedragen als nieuwe spits: Fraser Hornby. Hij werkte nog samen met hem bij KV Kortrijk. (Lees meer)


Club Brugge mikt op een tweede versterking van FC Barcelona

Club Brugge mikt op een tweede versterking van FC Barcelona

Ferran Jutgla versterkte Club Brugge deze zomer. Hij kwam over van het beloftenteam van FC Barcelona. (Lees meer)


KV Kortrijk anticipeert op vertrek van Radovanovic en shopt bij Antwerp

KV Kortrijk versterkt zich met een zevende aanwinst voor dit seizoen in de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Aleksandar Radovanovic kan naar Polen nadat hij zijn vertrekwens bij KV Kortrijk duidelijk heeft gemaakt

Aleksandar Radovanovic heeft op sociale media duidelijk zijn vertrekwens uitgesproken. Mogelijk is er een oplossing in Polen voor hem. (Lees meer)


Paul Gheysens ontkent interesse in Dries Mertens: "Mertens is een goeie voet­baller, een goeie mens, maar op dit ­moment staat hij bij ons niet op de ­radar."

Antwerp heeft zich al aardig versterkt, maar wil het daar niet bij laten. Al lijkt de transfervrije Dries Mertens niet een van de opties te zijn. (Lees meer)


Juventus richt zijn pijlen op Timo Werner van Chelsea nu een deal met Atlético Madrid niet rondgeraakt

Al twee seizoenen speelt Alvaro Morata op uitleenbasis bij Juventus. Zij willen hem graag houden, maar het water lijkt diep tussen beide clubs. Daarom richt Juventus nu zijn pijlen op een voormalige concurrent van Romelu Lukaku. (Lees meer)


Junya Ito en Racing Genk kunnen bijna de champagne ontkurken want Stade Reims wil de Japanse aanvaller

Junya Ito is al een aantal jaren één van de smaakmakers bij Racing Genk. Dit is in Frankrijk niet onopgemerkt gebleven. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties