Ex-trainer Aimé Anthuenis is scherp voor Anderlecht: "Niemand van de huidige selectie zou bij mij de bank gehaald hebben"

Joachim Vandecauter
| 18 reacties
Ex-trainer Aimé Anthuenis is scherp voor Anderlecht: "Niemand van de huidige selectie zou bij mij de bank gehaald hebben"
Foto: © photonews

Aimé Anthuenis is al enkele jaren geen trainer meer, maar hij volgt het (Belgische) voetbal nog steeds op de voet. In De Tribune liet hij zijn licht schijnen over de zijn ex-club Anderlecht.

Tussen 1999 en 2002 was Aimé Anthuenis trainer van Anderlecht. In die periode werden ze 2 keer landskampioen en haalden ze de 2e ronde van de Champions League. Nog altijd de beste CL-campagne voor Anderlecht

Een van zijn vele opvolgers later, Felice Mazzu, vindt dat er voldoende kwaliteit zit in de huidige selectie. Anthuenis vroeg zich in De Tribune, een Sporza-podcast, luidop af wie dat dan is. "Bij mij zou niemand van de huidige kern bij mij op de bank zitten", meent hij. "Ook Fabio Silva niet. Ik zeg niet dat hij geen goede voetballer is, maar ik had Jan Koller en Thomasz Radzinski. Ook had ik nog Yannis Anastasiou op de bank zitten. Nog een goede speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21565 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties