Peter Vandenbempt ziet een gelijkaardige situatie voor Mark van Bommel: "Vervelend"

Joachim Vandecauter
| 11 reacties
Peter Vandenbempt ziet een gelijkaardige situatie voor Mark van Bommel: "Vervelend"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp verloor 4 van zijn laatste 6 wedstrijden. Een probleem volgens Peter Vandenbempt.

Peter Vandenbempt ziet bij Sporza een verschil met de 1e 9 wedstrijden: "Toen waren ze dodelijk efficiënt op het juiste moment en konden ze nadien de wedstrijd doodmaken. Ook als ze niet goed voetbalden. Maar dat lukt niet meer. Nu is het andersom. Tegen Charleroi konden ze niet scoren tegen een ploeg dat in de rechthoek stond."

Antwerp verloor nu 4 van zijn laatste wedstrijd. "Dat is geen toeval meer", weet Vandenbempt. "Ook kan het zijn dat de spelers plots hun vertrouwen verliezen en dat je daarna in een negatief verhaal terechtkomt."

Vandenbempt vergeleek met van Bommels periode bij Wolfsburg: "Daar verloor hij na een geweldig begin ook opeens 4 op 5 wedstrijden en lag hij nadien buiten. Dat is natuurlijk geen goede vergelijking, maar het is wel vervelend dat het weer opduikt."

"Je kan dat oplossen door tegen Anderlecht en Club Brugge 4 op 6 te pakken, want Genk staat 7 punten los en Club en Union komen aansluiten. En om het met de woorden van Ritchie De Laet te zeggen: het is opeens van moeten", besloot Vandenbempt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties