Fredberg moet op zoek naar een nieuwe spits: Fabio Silva op weg naar nieuwe club PSV

Fredberg moet op zoek naar een nieuwe spits: Fabio Silva op weg naar nieuwe club PSV

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Om het allemaal nog wat moeilijker te maken: Jesper Fredberg wist al dat hij nog een spits moest halen, maar dat is nu wel heel dringend geworden. Fabio Silva verlaat immers Anderlecht en gaat tekenen bij PSV voor een half seizoen.

Het werd bij Anderlecht deze week al duidelijk dat ze een oplossing moesten vinden. Fabio Silva wou absoluut niet meer spelen voor de club en maakte zijn intenties héél duidelijk. Zelfs als hij een half seizoen moest uitzitten zou de Portugees niet meer spelen voor paars-wit. Hij maakte deze week dan ook zijn kastje leeg en verliet de club.

Intussen is er een oplossing die voor iedereen goed zou uitkomen. Anderlecht wou hem niet kwijt, maar krijgt nog compensatie van Wolverhampton omdat hij zijn contract niet uitdient. PSV wou hem en zal hem ook krijgen. De Eindhovenaren hebben een akkoord bereikt met de speler en de Premier League-club.

Dat maakt de taak van Jesper Fredberg er wel niet makkelijker op. Hij moet een diepe spits vinden die onmiddellijk inzetbaar is. Door het wegvallen van het loon van Silva is er wel weer wat meer ruimte gekomen. Anderlecht zou deze winter trouwens nog van een paar spelers af willen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties