Ex-trainer Van den Brom prikkelt Janssen, die hij ooit lanceerde: "Hij zal Onuachu niet van de topschutterstitel kunnen houden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

John van den Brom is heel positief over Vincent Janssen, die hij ooit lanceerde

Ex-trainer Van den Brom prikkelt Janssen, die hij ooit lanceerde: "Hij zal Onuachu niet van de topschutterstitel kunnen houden"
Foto: © photonews

Vincent Janssen is sinds dit weekend de nieuwe Gouden Stier in de Jupiler Pro League. De Nederlandse spits scoorde al 14 keer voor Antwerp. John van den Brom, de trainer die hem bij AZ lanceerde, is niet verbaasd.

Van den Brom had het voor Janssen toen hij hem naar AZ haalde. “Het duurde best lang ( tot speeldag acht, red.) vooraleer Vincent zijn rekening ­opende”, zegt Van den Brom in GvA. ­“Logisch voor een 21-jarige nieuwkomer op het hoogste ­toneel. Maar eenmaal Vincent ­begon te scoren… Het vertrouwen dat ik hem gaf, betaalde hij dubbel en dik terug. Vincent was voor mij als trainer de ­mooiste speler om mee samen te werken: altijd maar gaan en beter willen worden."

Paul Onuachu staat op gelijke hoogte, maar met vijf goals op verplaatsing doet Janssen eentje beter dan de Genk-spits. “Zal ik Vincent eens wat prikkelen? Ik zie hem ertoe in staat om twintig keer te scoren, maar ­Onuachu van de topschutterstitel houden, dat zal niet lukken. Als Paul in ­België blijft, tenminste. Maar Vincent mag mij gerust het ­tegendeel bewijzen. Dan bel je mij na het seizoen nog maar eens.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21821 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties