Heeft Union slecht onderhandeld voor Teuma? 'Bonus voor Union als Stade de Reims...de Champions League wint'

Heeft Union slecht onderhandeld voor Teuma? 'Bonus voor Union als Stade de Reims...de Champions League wint'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Teddy Teuma naar Stade de Reims is nu helemaal afgerond. Al zijn er wel enkele vreemde bonussen opgenomen in de overgang.

De transfer van Union-kapitein Teddy Teuma hing al enkele weken in de lucht. Maar vrijdagavond maakten zowel Union als Stade de Reims de transfer eindelijk bekend. Er werd eerst een bedrag genoemd van zo'n 5 miljoen euro, maar dat zou volgens sommige bronnen kunnen oplopen tot 8 miljoen euro. 

Maar de kans dat ze bij Union ooit die 8 miljoen euro zullen zien, is nogal klein. Volgens Sacha Tavolieri hadden Union en Reims al op 28 juni een akkoord voor een transferbedrag van 3 miljoen euro + 2 miljoen euro aan bonussen met voorwaarden die makkelijk konden worden gehaald. 

Maar Union zou die deal hebben opgeblazen en er werd opnieuw rond de tafel gezeten. In plaats van 5 miljoen euro zou Union nu slechts zo'n 3,6 miljoen euro krijgen met nog enkele bonussen zodat het transferbedrag kan oplopen tot 8 miljoen euro. 

Volgens Tavolieri zou 2 miljoen euro van het resterende bedrag in bonussen enkel worden uitbetaald als... Stade de Reims de Champions League wint met Teddy Teuma. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties