Standard wil transfermercato sterk eindigen en gaat dan toch voor straffe transfer

Standard wil transfermercato sterk eindigen en gaat dan toch voor straffe transfer

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard had duidelijk nood aan een kwaliteitsinjectie en die komt er dus ook. Na Moussa Djenepo hebben ze hun vizier nu gericht op de terugkeer van Steven Alzate.

De alarmsignalen stapelden zich de afgelopen weken op: Standard had versterking nodig om iets te maken van dit seizoen. Carl Hoefkens liet dat ook al duidelijk weten op zijn persconferenties.

Hij werd gehoord. Aan het einde van de transferperiode heeft 777 Partners besloten de tweede stap te zetten. Na de afronding van de komst van Moussa Djenepo en Kamal Sowah wordt er vandaag alles aan gedaan om nog een versterking binnen te halen.

Alzate terug naar Standard?

Net als Djenepo zou dit een terugkeer zijn: Steven Alzate (24), vorig seizoen uitgeleend aan de Rouches, zou wel eens kunnen terugkeren. Volgens Het Nieuwsblad zou Standard met Brighton & Hove Albion onderhandelen over een nieuwe uitleenbeurt van de Colombiaanse middenvelder.

Vorig seizoen overtuigde Alzate het hele seizoen door 29 wedstrijden te spelen, 3 doelpunten te maken en 5 assists af te leveren. Zijn trainer Ronny Deila was zo van hem overtuigd dat de Engelse pers onlangs Alzate aankondigde... in Brugge. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties