Ook mission impossible tijdens de winter? 'Frey weigerde afgelopen zomer al deze Belgische clubs'

Ook mission impossible tijdens de winter? 'Frey weigerde afgelopen zomer al deze Belgische clubs'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC heeft nog altijd Michael Frey in de B-kern zitten. Afgelopen zomer werd geen nieuwe club voor hem gevonden.

In de zomer van 2022 kreeg Michael Frey er met Vincent Janssen een stevige concurrent bij. De Nederlander kreeg vaak de voorkeur, waardoor Frey aandrong op een uitleenbeurt. Hij trok naar Schalke 04 voor de tweede helft van vorig seizoen, maar kon daar als spits in vijftien wedstrijden geen enkele keer scoren.

Frey en Antwerp zochten deze zomer naar een oplossing, maar die was niet simpel. KV Mechelen, STVV, KV Kortrijk, OH Leuven, Standard en Dinamo Zagreb toonden volgens La Capitale de nodige interesse, maar tot een deal kwam het niet.

Daar zou volgens de Waalse krant het loon van Frey voor een groot deel tussen zitten. Hij verdient 1 miljoen euro op de Bosuil en dat wilden en konden die ploegen allemaal niet geven.

Het ziet er dan ook naar uit dat het ook tijdens de wintermercato bijzonder moeilijk zal worden voor Antwerp om Frey nog van de hand te doen. Volgende zomer loopt zijn contract af en dan kan hij transfervrij vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties