Transfernieuws en Transfergeruchten 20/11: De Bruyne - Modric - Lang - Onana - Hlynsson - Bakayoko

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 20/11: De Bruyne - Modric - Lang - Onana - Hlynsson - Bakayoko
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 08/12 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Bruyne - Modric - Lang - Onana - Hlynsson - Bakayoko

'Terugkeer van Noa Lang bij PSV kan de club miljoenen kosten'

Noa Lang traint vandaag opnieuw mee met PSV Eindhoven. Al is dat volgens sommigen ook geen goed nieuws voor de Nederlandse club. (Lees meer)


'Exit na liefst twaalf jaar: Modric verlaat Real Madrid, maar zet carrière elders verder'

Luka Modric werd in 2023 38 jaar oud. Een punt achter zijn carrière zet hij nog niet, maar hij vertrekt wel bij Real Madrid als we de Spaanse krant Sport mogen geloven. (Lees meer)


Heeft Ajax nu al goud in handen? "Hij is een type Kevin De Bruyne"

Heeft Ajax nu al goud in handen? "Hij is een type Kevin De Bruyne"

Kevin De Bruyne zit geblesseerd aan de kant. Toch blijft onze landgenoot één van de beste voetballers ter wereld. (Lees meer)


Manchester United wil Rode Duivel gezien moeilijke situatie voor een prikje binnenhalen

Vorige week viel het nieuws binnen dat Everton een fameuze sanctie krijgt voor het overtreden van de FFP-regels. De club zou tien punten in vermindering worden gebracht en zo in de degradatiezone belanden. Manchester United ziet daarbij zijn kans schoon. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 19/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties